Venera Skorpione – kai valdo aistros!

  Nuo 2021 metų rugsėjo 11 dienos Venera įžengė į Skorpiono teritoriją. Čia ji svečiuosis iki spalio 8 dienos. 

Venera astrologijoje yra atsakinga už moteris, pinigus, santykius. Parodo, kas konkrečiam žmogui yra gražu, patrauklu, teikia estetinį pasitenkinimą. Ji ir kūrybos planeta. Venera globoja menininkus, teisininkus, grožio puoselėtojus, estetiką ir malonumus.

Svečiuodamasi tam tikrame zodiako ženkle ji įgauna pastarojo savybių.

Taigi,  čia Skorpione,  ji išvyta (tai reiškia silpną poziciją dėl nepalankios planetos padėties .

Tai sudėtingiausia Veneros pozicija. Jos komforto ir harmonijos siekis nesiderina su intensyvumu ir nuolatine vidine Skorpiono kova. Žmogus nuolat patiria pagundas ir jei jis pakankamai subrendęs, tai kovoja su jomis, jei ne – pasiduoda visiems potraukiams. Toks žmogus anksti subręsta ir patiria stiprų susidomėjimą intymiais santykiais su priešinga lytimi. Jam norisi viską išbandyti, o normos ir taisyklės, nustatytos visuomenės, ne itin atbaido. Vėliau, susituokus, toks žmogus didelę reikšmę teikia seksui, nes čia randa iškrovą savo neramiai energijai. Jis pavydus įtarus, ilgai nešiojasi nuoskaudas, o tai sukuria daug problemų ne tik mylimam žmogui, bet ir jam pačiam.

Žmogus gerai supranta, kad pinigai suteikia valdžią ir galimybes, todėl nemėgsta bereikalingai leisti pinigus. Tai ką kiti žmonės vadina godumu, jam tai protingas poelgis ir dažnai slapta nuo kitų jis įsigudrina sukaupti padorias sumas. Tačiau šiuo atveju kuklumas čia neturi nieko bendro su ekonomiškumu, tai ką pavyksta slapta nuo kitų sukaupti, jis dažnai paprasčiausiai išleidžia be naudos.

Tai gan sudėtingas laikas moterims. Jos gali išgyventi asmeninius pokyčius, kurie reikšis labiau vidiniame plane. Skorpionas yra vandens stichijos zodiako ženklas, todėl visa vyksta emocijų ir vidinių išgyvenimų lygyje. Taip pat gali stiprėti emocijos ir aistros tarpusavio santykiuose. Moterys tokiu metu tampa labiau valdingesnės, intensyvios, seksualios.

Sveikatos prasme gali pasireikšti lytinių organų susirgimai, taip pat inkstų ligos.

Tai puikus metas pažinti savo seksualinę prigimtį. Ir žinoma ją priimti.

Tokiu metu prasidėję santykiai būna  paremti aistra ir noru susilieti. Poroje dažnai dominuoja seksualinė tema, aistros verda ir kunkuliuoja kaip meksikietiškuose serialuose.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Kungienė (Baliutavičiūtė)

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.