Saulės užtemimas rugpjūčio 11 – įžvalgos ir rekomendacijos

2018 metų rugpjūčio 11 dieną stebėsime dalinį Saulės užtemimą. Jis vyks 12:46 val Lietuvos laiku.  Tai bus paskutinis šių metų užtemimas, užversiantis fatališko laiko atkarpą. Reiktų atminti, kad užtemimų poveikis gali tęstis iki 2 metų. Todėl jei išgyvenote/išgyvenate šiuo užtemimų laikotarpiu konkrečius įvykius, jie turės tendenciją skleistis dar kurį laiką. Tai naujas gyvenimo ciklas. 

Saulės užtemimas vyks 19 Liūto zodiako ženklo laipsnyje. Čia, tame pačiame taške bus ir Mėnulis, bei retrogradinis Merkurijus. Visa ši planetų komanda dar formuos įtemptą aspektą su Jupiteriu.

Ko galime tikėtis užtemimo metu? Kaip jis paveiks mums asmeniškai?

Užtemimo taškas labai stipriai aktyvuos Liūto zodiako ženklą. Tai reiškia, kad taps aktyvios, iškils į paviršių šios temos: kūrybiškumas, energija ir pasitikėjimas, saviraiška ir noras būtų matomu/įvertintu, vaikai ir asmeniniai projektai, gyvenimo džiaugsmas.

Labai gali būti, jog užtemimo metu ir +-2 dienos iki/po užtemimo, sulauksite ar išgirsite svarbią informaciją. Arba susitiksite su senu pažįstamu, kuris stipriai pakeis, įtakos jūsų ego, savigarbą ir pan. Kitas variantas: galite netikėtai perskaityti mintį, frazę, netikėtai gauti knygą, kurie labai stipriai pakeis jūsų požiūrį į save.

Labai rekomenduoju būti atidiems būtent įeinančiai informacijai, nes ji neš galingą transformacinį pokytį jums asmeniškai. Tai atvers naują jūsų gyvenimo ciklą. Labai tinka frazė šiam laikotarpiui: ” Žodis, kuris pakeitė mano pasaulį”.

Taip pat svarbu užtemimo laikotarpiu nepervertinti savo galimybių. Laikotarpis iš tiesų gali pasiūlyti labai netikėtų perspektyvų. Tačiau dėl sumažėjusio kritiškumo savo  atžvilgiu, būsime linkę prisiimti pernelyg daug.  Todėl vėliau tik nusivilsime.

Bendrai, užtemimas skatina atsiverti ir įsileisti naujus vėjus į savo gyvenimus. Atsiverti turėtume savo širdimis. 

Užtemimas vyks stojus Mėnulio jaunaties fazei. Todėl tai dar ir naujas ciklas. Todėl drąsiai planuokime, vizualizuokime. Tokiu metu informaciniai kanalai tampa labiau atviri, o mes labiau imlūs viskam.

Užtemimas labiausiai palies Liūtus, Vandenius, Skorpionus, Jaučius. Taip pat tuos, kurie turi asmeninių planetų šiuose zodiako ženkluose.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.