Venera Liūte-tegyvuoja meilė!

2021 metų birželio  27 dieną Venera paliko  jausmingąjį Vėžį  ir išdidžiai  įžengė į karališkojo Liūto valdas. Čia meilės, moteriškumo, vertybių planeta svečiuosis iki liepos  23 dienos. 

Veneros simbolika yra tiesiogiai susijusi su vertybėmis, grožio ir estetikos samprata, moteriškumu, finansais ir žinoma meile.  Kuomet ši keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jos savybės nusidažo pastarojo savybėmis.

Liūto  zodiako ženkle  Venera tampa atvira ir artistiška, kažkiek demonstratyvi ir traukianti dėmesį. Jai patinka ryškios spalvos ir blizgūs ( ypač aukso spalvos) audiniai. Finansiniuose reikaluose ji išlaidi, demonstratyvi, bet jai tai ne problema, nes pinigus moka pritraukti. Ją traukia viešas ir matomas gyvenimas, dievina teatrą ir pramogas.

Tokiu metu lengviau išdrįsti rengtis ryškiau. Todėl drąsiai traukime iš spintų tai, ką įprastai gali būti nedrąsu dėvėti. Moterims tai savo vertės, moteriškumo  stiprinimo metas. Liūtas yra karališkas ženklas, todėl čia viešėdama moteriškumo planeta iškelia moterį ant pjedestalo ir laukia aplodismentų.

Tai metas, kuomet drąsu garsiai kalbėti apie savo jausmus. Tikrai padaugės demonstratyvių, viešų piršlybų, meilės prisipažinimų. Iš esmės tai ir meilės išaukštinimo laikas. Todėl prognozuojama  sužadėtuvių gausa.

Palanku atnaujinti garderobą ir įnešti į jį daugiau spalvų ir spindesio. Romanai lengviausiai įsižiebs  kurortuose, pasilinksminimo vietose.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.