Retrogradinis Merkurijus- mažiau kalbų! ( 18 03 23- 04 15)

Judėjimo, informacijos, žinių planeta Merkurijus nuo 2018 metų kovo  23 dienos keičia judėjimo kryptį iš įprastos į retrogradinę ( atbulą/priešingą įprastai). Tai tęsis iki balandžio  15 dienos.

Merkurijus yra ta planeta, kuri yra arčiausiai Saulės, todėl jos poveikis yra pernelyg sumenkinamas. Merkurijus yra atsakingas už tai, kaip žmogus išreiškia save ( žodis, gestai, mimika, judesiai, judrumas/aktyvumas), kaip suvokia jį supantį pasaulį, už gebėjimą socializuotis ir bendrauti su kitais visuomenės nariais. Merkurijus- tai mūsų pasaulio matymo ir suvokimo filtras, turintis didelę įtaką nervų sistemos ir psichinei būsenai. Todėl kiekvienas Merkurijaus judėjimo pasikeitimas yra labai svarbus laikotarpis kiekvienam asmeniui individualiai.

Kuomet planeta ima judėti retrogradu, t.y. atbulai jai įprastam judėjimo būdui, keičiasi  visų su ja susijusių reikalų svarba mūsų gyvenimuose.

Pozityviais pokyčiais galima pavadinti norą sugrįžti prie buvusių mokslų, nebaigtų skaityti knygų, atnaujinti  senus, nutrauktus ryšius, tesėti kažkada duotus pažadus.

Negatyviai planeta reiškiasi tuo, kad sukelia didelę skubą tuose reikaluose, kur skubėti tikrai tokiu metu nederėtų: tai persikraustymai, dokumentų pasirašymai, pažadų dalijimai, kelionės. Retrogradinis Merkurijus mumyse mintis įjungia labai staiga ir reikalauja skubios jos realizacijos. Tik ne visada tai pozityviai vertinama praėjus tam tikram laikui ( jei tiksliau, pasibaigus retro fazei). Vis tik rekomendacija būtų gerai apgalvoti ir tik tada veikti. Labai svarbu savo darbuose ir išoriniuose pasireiškimuose sulėtinti tempą. Tuomet tokiu metu priimti sprendimai džiugins ir vėliau.

Tokiu metu prasminga atsisakyti kelionių į užsienį, pirkti ryšio priemones, vaizdo ir garso aparatūrą, pirkti/parduoti/nuomoti, pradėti mokytis/studijuoti. Jei vis tik tektų pasirašyti sutartis ar bet kokius svarbius dokumentus, svarbu išsaugoti atidumą- perskaityti kiekvieną punktą ypač atidžiai ir nuosekliai. Jei turite norą susigrąžinti seną draugystę- šis laikotarpis tam puikiai tinka.

Retro fazės metu labai naudinga peržiūrėti turimą informaciją, susitvarkyti kompiuterio failus, pasidaryti svarbių dokumentų kopijas. Gerai seksis permąstyti senus projektus ar kažkada kilusias idėjas.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.