Pavasario lygiadienis- naujas impulsas!

 Kovo 20 dieną, Saulė perėjo į Avino zodiako ženklą, kuris simboliškai susijęs su pradžia ( pirmas zodiako ženklas). Ši diena yra vadinama Pavasario lygiadieniu ir visame pasaulyje minima kaip Astrologų diena. Tai astrologinio ir astronominio pavasario pradžia, tai laikas, kuomet diena ir naktis tampa lygūs. 

Tai ypatingas laikas. Saulė yra gyvybės, energijos nešėja, astrologijoje atsakinga už sveikatą, gyvybinę energiją, kūrybiškumą. Tai vyriškas pradas kiekviename iš mūsų. Ši diena simboliškai skelbia šviesos pergalę prieš tamsą- gėrio pergalę prieš blogį.

Saulės perėjimo į pirmąjį zodiako ženklą momentas – labai svarbus. Tai susiję su tuo, jog tai ir naujo Saulės ciklo – Soliaro pradžios momentas, kuris numato tendencijas ir galimybes metams į priekį ( iki kitų metų Pavasario lygiadienio).

Kiekvienam iš mūsų tai nauja pradžia, naujos galimybės. Todėl ypač palanku šiandien ir dar kelias dienas planuoti savo veiklą, numatyti veiksmus ir rezultatus. Šiandien rekomenduojama švęsti, džiaugtis ir sveikinti Saulę 🙂

 

Tegu Saulės šviesa šildo kiekvieną jūsų 🙂

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.