Merkurijus Žuvyse-kai žodis įtraukia ( 18 02 18-03 06)

Nuo 2018 metų vasario 18 dienos ankstaus ryto Merkurijus palieka išradingąjį  Vandenį ir įžengia į mistiškąsias Žuvis. Šiame ženkle informacijos, komunikacijos, mokslų, prekybos ir kelionių planeta bus 20 dienų, t.y. iki kovo 6  dienos.

Toks planetos tranzitas ( judėjimas) – tai bendras astrologinis fonas, kuris vienu ar kitu būdu įtakoja kiekvieną, nepriklausomai nuo asmeninio horoskopo parodymų.

Merkurijaus padėtis Žuvyse yra silpna, astrologiškai tokia padėtis vadinama kritimu. Dėl šios priežasties planetos funkcijos reiškiasi neadekvačiai, iškreiptai ar kitaip sakant kitaip, nei jai yra norma.

Kuomet Merkurijus keliauja Žuvų zodiako ženklu gali kilti sunkumų įsisavinant informaciją, atliekant elementarius matematinius veiksmus ( sunkumai dirbant su konkrečiais faktais, skaičiais), analizuojant. Minčių tėkmė įgauna neracionalią formą, kuomet ištartų žodžių skaičius ne visada reiškia aiškumą. Čia kalboje naudojame daug žodžių, vaizdinių paaiškinimų ( metaforų), žodžius įvyniojame į emocijas ir nuotaikas. Dėl to tokia Merkurijaus padėtis labiau palanki kūrybiniam darbui, nei buhalterijai.

Dar vienas niuansas- čia Merkurijus yra svečiuose pas Neptūną, kuris atsakingas už fantazijas, iliuzijas. Todėl tokiu metu nesąmoningai meluojame, nes tiesiog tikime tuo, ką kalbame. Prasminga nurodytu laikotarpiu nedalinti pažadų ( vargu ar juos išpildysime), mažiau tikėti tuo, ką kalba kiti ar žada. Tokiu metu galime susidurti su įvairaus pobūdžio apkalbomis, šmeižtu ar šantažu. Dažnas susidurs su sunkumu įsiminti ir mokytis. Lengva pakliūti į melagių, sukčių pinkles.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.