Marsas Šaulyje- kelionių ir drąsos metas! ( 18 01 26- 03 17)

Marsas 2018 metų sausio 26 dieną palieka Skorpiono zodiako ženklą ir dviems mėnesiams pereina į Šaulio zodiako ženklą. Ten jis išbus iki kovo 17 dienos. 

Šaulio zodiako ženklas yra susijęs su kelionėmis, užsieniu, religija ir filosofija, aukštuoju mokslu, moksliniu darbu, pasaulėžiūra, optimizmu. Tokiu metu stiprėja aistra kelionėms ir nuotykiams. Labai dažnai žmonėms kyla stiprus noras aplankyti tolimas šalis ar bent užmegzti kontaktus su užsieniu. Tai puikus metas studentams, mokiniams, nes ypač stiprėja susidomėjimas pasaulėžiūrą plečiančiomis disciplinomis, žingeidumas, noras pažinti ir suprasti daugiau. Tikėtina lavinančio pobūdžio užsiėmimų, seminarų aktualizavimąsis, populiarumo augimas. Bet kokios krypties  lektoriai sulauks susidomėjusių antplūdžio, mokymo ir ugdymo įstaigos- naujų paraiškų studijoms. Gali aktyvizuotis tam tikri religiniai judėjimai, kurie susilauks naujų smalsuolių. Tikėtina, jog išaugs žmonių susidomėjimas filosofija, ezoterika.

Marsas Šaulyje padės lengviau sugrįžti į sporto sales, ar tiesiog ryžtis sportuoti. Išaugs motyvacija aktyviai fizinei veiklai. Tuo pačiu tai geras laikas sportininkams, jų sportiniams rezultatams.

Bendrai taps lengviau imtis naujos veiklos dėl išaugusio energetinio potencialo, pasitikėjimo savo veiksmų galia.

Laikas puikus  vyrams, jų saviraiškai. Tai tam tikras atokvėpis ir optimizmo pliūpsnis po gan sudėtingo Marso tranzito Skorpiono zodiako ženklu.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.