Marsas Skorpione! Vyrai valdo! ( 17 12 09-17 01 27)

Marsas astrologijoje yra siejamas su drąsa, motyvacija, energija, seksualiniu pradu, karais ir konfliktais. Simboliškai tai yra vyras, moters asmeniniame horoskope parodantis moterį traukiantį seksualinį tipažą, vyro asmeniniame horoskope nusakantis jo paties seksualinę energiją, tai kaip šis vyras siekia savo tikslų, kur ir kaip išnaudoja savo jėgas.

Marsas  įkūnija žmoguje aistringumą, instinktyvų pradą, siejantį žmogų su gyvūnu. Sunku šį pradą sukontroliuoti, galiausiai dėl savo pykčio ir agresijos, žmogus nesusivaldo ir pakenkia sau bei aplinkiniams. Ta pati energija kontroliuojama proto, leidžia žmogui dirbti, įveikti sunkumus, atlikti žygdarbius. Marsas kaip variklis, be kurio mašina būtų tiesiog metalo krūva.  Žmogaus charakteryje Marsas pasireiškia kaip aktyvumas, savarankiškumas, iniciatyvumas, energingumas, aistringumas, drąsa. Žmogus neplaukia pasroviui, o siekia savo, aktyviai dalyvauja gyvenime.  Gamtoje Marsas asocijuojasi su šiluma, ugnimi, aukšta temperatūra. Akivaizdus Marso ryšys su lyčių tarpusavio santykiais, giminės pratęsimu, čia jis glaudžiai bendradarbiauja su Venera. Tuo tarpu kai Venera simbolizuoja trauką, kylančią tarp žmonių, Marsas – to aktyvus impulsas, skatinantis veikti ir užkariauti mylimą žmogų.

 

Nuo 2017 metų gruodžio 9 dienos ryto ši karo planeta pereina porai mėnesių į jam palankų Skorpiono zodiako ženklą. Čia Marsas bus iki 2018 metų sausio 27 dienos.

Marso padėtis Skorpione labai stipri, čia jis savo namuose. Todėl Marso energija turės galimybę ir vėl reikštis natūraliai jo prigimčiai po sudėtingos jo kelionės Svarstyklėmis. Čia, fiksuotame Vandens ženkle, Marsas įgyja ypatingą jėgą ir ištvermę. Marso energijos nešėjas čia yra emocijos. Todėl tokio Marso motyvus nuspėti yra labai sunku, jis linkęs veikti paslaptingai ir tada kai mažiausiai iš jo tikimąsi. Tai ne akimirkos pergyvenimai ar paviršutiniški įspūdžiai, tai panašu į lavos srautą, galingą ir nenukreipiamą. Jei tai meilė – tai iki pasiaukojimo, jei neapykanta – tai sudeginanti. Jei žmogus iškelia sau tikslą, jis gali įveikti bet kokias kliūtis savo kelyje, net jei tam prireiks labai daug laiko. Šis Marsas  dvelkia jėga. Energija išnaudojama tinkamai, o ne svaidoma energijos pliūpsniais. Toks Marsas veikia išlaukęs tinkamo momento, sukaupęs tinkamą energijos kiekį.

Tokiu metu vyrai turi galimybę atsiskleisti visu savo gražumu ir vystyti prigimtinį vyriškumą. Išryškėja vyriško prado dominavimas tarp lyčių. Tokiu metu palanku veikti drąsos stokojantiems, siekti tikslų. Stiprės emocijos ir seksualinė energija.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.