2018 metų horoskopas Šauliams

Ateinančiais metais Šauliai galės lengviaus atsikvėpti- du su pusę metų trukę sunkumai ir išbandymai baigėsi, Saturnas paliks jūsų zodiako ženklą, leisdamas įkvėpti lengviau. Metai bendrai žada įvairius pasikeitimus, kurių pasieksite savarankiškai priimdami sprendimus ir nesivadovaudami svetima nuomone. 2018 metais teks daugiau ir atsakingiau dirbti, tuomet ir rezultatai metų gale džiugins.

Meilė.

Vienišiems zodiako atstovams metai žada audringą romaną. Nusiteikite trumpiems, tačiau labai intensyviems ir audringiems jausmams. Sukūrusiems jaukų šeimos lizdelį metai reikšmingų pokyčių nežada. Na, nebent iš partnerio galite sulaukti priekaištų, kad mažai laiko leidžiate kartu. 2018 metais tai galėsite pataisyti: žvaigždės žada įspūdžių pilną kelionę dviese ir daug malonių meilės akimirkų.

Darbas, pinigai.

Šioje srityje atėjo palankus metas įgyvendinti savo svajones ir planus. Žvaigždės pataria remtis tik savo protu, tuomet jausitės visiškai save atskleidę. Metai ypač palankūs kūrybiškiems žmonėms arba tiems, kurie dirba kūrybinį darbą. Palankus atsakingai elgtis su finansais, nes metų bėgyje galimos neplanuotos išlaidos, kurios gerokai patuštins jūsų biudžetą.

Sveikata.

Visų 2018 metų bėgyje kamuos vieni ar kiti sveikatos negalavimai. Žiemą peršalimai ypač neigiamai įtakos jūsų imuninę sistemą. Svarbu teisingai stiprinti sveikatą, atsisakant neigiamai įtakojančių sveikatą faktorių ( alkoholio, saldumynų ir pan). Nuo metų vidurio gali sustreikuoti širdies ir kraujagyslių sistema. Kaip žinia, juos stiprina aktyvi fizinė veikla gryname ore.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.