ožiaragis

2018 metų horoskopas Ožiaragiams

Į jūsų zodiako ženklą 2,5 metų laikotarpiui  įžengė ribojimų planeta Saturnas. Nors čia jo namai, tačiau išbandymų patirti teks. Daugiausia tikėtini sunkumai finansų, sveikatos srityje. Tai labiau patikrinimo laikas, kiek esate kryptingi, tikslingi ir atsakingi. Bendrai, metai gali kelti tam tikro apribojimo, laisvės varžymo pojūtį, kuomet niekas lengvai neduodama.

Meilė.

Šioje srityje pūs permainų vėjai. Tiems, kurie yra tvirtame ryšyje, galimi nesutarimai ir nepasitenkinimas santykiais. Bėda ta, kad labai daug laiko praleidžiate tarp savo namų sienų ir tai kuria tam tikrą monotoniją ir rutiną santykiuose. Išvykite kartu pailsėti, sugalvokite bendrą veiklą kartu, tuomet santykiai įgaus naują kvėpavimą. Vienišų laukia netikėta meilė kelyje. Iš pradžių neteikianti daug vilčių, vėliau pasirodys tvirta ir ilgalaikė.

Darbas, pinigai.

Profesinėje ir karjeros srityje gali ryškūs pakilimai ar laimėjimai. Žvaigždės išsidėstė labai palankiai jūsų karjeros atžvilgiu, todėl sėkmės išvengti nepavyks. Verta nusiteikti daug ir atsakingai dirbti, kad pateisintumėte vadovų lūkesčius. Nors kartais apims tam tikras tingumas ir apatija, pasistenkite tuo nepiktnaudžiauti. Finansinė situacija turėtų gerėti nuo metų vidurio.

Sveikata.

Šio zodiako atstovai turi būti ypač dėmesingi savo sveikatai. Deja, bet visų metų bėgyje patirsite vienus ar kitus sveikatos sutrikimus. Dantų, kaulų ir sąnarių problemos vargins tuos, kurie abejingai vertino praėjusiais metais kūno siunčiamus signalus. Taip pat galima melancholija, liūdesio ir depresijos epizodai.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.