2018 metų horoskopas Mergelėms

Ateinantys 2018 metai palaikys tuos, kurie yra iniciatyvūs ir drąsūs.  Mergelės iš prigimties yra labiau orientuotos į kitus žmones, ir dėl šios priežasties dažniausiai savo gyvenimus tvarko paskutinėje vietoje. Artėjantys metai ne kartą mokys jus imtis atsakomybės už savo asmeninius pasirinkimus, skatins atsigręžti į save ir savo poreikius, kitus žmones nustumiant į antrą planą. Tai puikūs metai tiems, kurie nori įtvirtinti savo pozicijas ir sustiprinti savo pasitikėjimą.

Meilė.

Nors Mergelės iš prigimties labai atsidavusios savo porai, 2018 metais ši taisyklė greičiausiai negalios. Jūsų pačių didžiai nuostabai į santykius imsite žiūrėti visiškai kitu kampu. Jums būdingą pastovumą keis nenuspėjamumas ir nesibaigiantis flirtas. Ieškantys sau poros bus nusiteikę laisviems santykiams, todėl įsipareigoti neskubės.

Darbas, pinigai.

Yra didelė tikimybė, jog ateinančiais metais jūsų darbinė padėtis gerokai pasikeis. Žvaigždės numato galimą karjeros šuolį, darbo vietos sąlygų gerėjimą, harmoningus santykius su kolegomis ir vadovybe. Lengva ir paprasta to pasiekti nebus, teks rimtai ir atsakingai dirbti. Sukaupę kantrybę ir rimtai nusiteikę pasiekti savo tikslų, metų gale jausitės tikri nugalėtojai. Finansinė situacija gerės proporcingai jūsų darbo rezultatams.

Sveikata.

Pagrindinė negalavimų priežastis gali būti nervinis išsekimas. Jūsų iš prigimties silpna ir pažeidžiama nervų sistema 2018 metais patirs nemažai išbandymų ir stresų, todėl yra didelė tikimybė jog patirsite to pasekmes. Žvaigždės numato melancholijos, apatijos periodus. Turėtumėte būti dėmesingi savo miego kokybei, poilsiui, mitybai.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.