Jupiteris Skorpione ( 17 10 11-18 11 09)- laikas praplėsti savo ribas!

Jupiteris astrologijoje susijęs su gerbūvio siekimu, noru realizuotis socialinėje sferoje. Jupiteris taip pat simbolizuoja plėtrą, vystymą, išėjimą iš įprastinės būsenos, todėl susijęs su tolimomis kelionėmis, užsienio reikalais, aukštuoju mokslu, infliacija. Jupiteris – simbolis tikėjimo, nes kai kalba eina apie tai, kas neįprasta, nežinoma, tik tikėjimas veda žmogų pirmyn. Jis religijos globėjas, suteikia žmogui optimizmo, Indijos astrologijoje Jupiteris vadinamas Guru – dvasinis mokytojas. Ryškiausia Jupiterio savybė dosnumas ir tuo pačiu nerūpestingumas.

Ši planeta atvers naujas galimybes, suteiks palankius ir naudingus šansus tose žmogaus gyvenimo srityse, už kurias yra atsakingas gimimo horoskope.

Ciklas per kurį ši planeta apkeliauja visą zodiako ratą yra 12 metų. Tai reiškia, jog viename zodiako ženkle išbūna apie metus. Naujos galimybės, kurias atveria ši gausos ir galimybių planeta, suteikiamos tik kartą per 12 metų.

Nuo 2017 metų spalio 11 dienos Jupiteris pradės kelionę Skorpiono  zodiako ženklu. Ji tęsis iki 2018 metų lapkričio  9 dienos.

Skorpiono zodiako ženklas simboliškai susijęs su esmine transformacija – mirtimi ir gimimu vienu metu. Tai didelė rizika, kuomet ant kortos gali būti statoma absoliučiai viskas. Tai gebėjimas kaupti energiją ir ruoštis esminiam proveržiui, kuomet aplinkybės ir situacijos taps tam palankios. Tai anapusinis gyvenimas ir noras pažinti visas gyvenimo paslaptis. Tai seksualinė energija ir noras užvaldyti. Tai beribė valia ir gebėjimas vesti paskui save minias.

Kuomet Jupiteris keliauja Skorpiono zodiako ženklu, atsiveria naujos galimybės įgyvendinti Skorpioniškas temas.

Ko galima tikėtis Jupiteriui keliaujant Skorpiono zodiako ženklu?

  1. Stiprės domėjimasis gyvenimo paslaptimis ir augs noras pažinti nematomą gyvenimo pusę. Tikėtinas susidomėjimas ezoterika, magija, astrologija. Tai puikus metas šių disciplinų studijoms. Taip pat žadamas šių sričių atstovų populiarumo augimas.
  2. Aktyvuosis seksualinis gyvenimas. Santykiuose ims dominuoti stiprūs ir intensyvūs seksualiniai impulsai, noras susilieti su partneriu. Tai palankus metas gilintis, mokytis tantros paslapčių. Tai puikus laikas išsivaduoti iš seksualinių kompleksų ir leisti sau patirti aukščiausią susiliejimo būseną.
  3. Stiprės noras ir gebėjimas rizikuoti. Tai ypač stipriai turėtų pasireikšti verslo pasaulyje, politikoje. Galimi rimti pokyčiai finansinėje srityje.
  4. Stiprės noras keisti savo gyvenimus iš esmės. Žinoma, Jupiteris gyvenimo nepakeis, tačiau pokyčiai pirmiausia pasireikš minčių lygyje ( “nebenoriu taip gyventi”). O mintys skatins veiksmams, veiksmai duos atitinkamus rezultatus.

Kas gali tikėtis Jupiterio palaikymo minėtu laikotarpiu?

Pirmiausia, tai Skorpionai ir kiti vandens stichijos atstovai: Vėžiai, Žuvys. Dovanų sulauks žemės stichijos atstovai: Jaučiai, Mergelės, Ožiaragiai.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.