2018 metų horoskopas Liūtams

Metai žada pakilimą darbo ir profesinėje srityje. Galimi rimti finansiniai pokyčiai, žinoma, jei tam sutelksite savo jėgas ir mintis. Nors esate iš prigimties tingūs ir norite gyvenime viską gauti lengvai, 2018 metai bus sėkmingi tik veikliems ir energingiems.

Jei metų pabaigoje nieko ypatingo nepasieksite, tai tik jūsų paties nuopelnas. Sėkmė myli darbščius.

Meilė.

2018 metais Liūtai meilės reikaluose bus šiek tiek lengvabūdiški. Ieškantys poros bus nusiteikę labiau flirtui ir dėmesiui, nei rimtiems pokalbiams apie ateities planus. Įsipareigoti tikrai nesiverš, tik mėgausis procesu. Esantys santykiuose kažkokių rimtų pokyčių nepatirs. Gyvenimas tekės įprasta ir nusistovėjusia vaga. Žvaigždės pataria skirti dėmesio savo antrajai pusei, kad ši jaustūsi svarbi ir reikšminga jūsų gyvenime.

Darbas, pinigai.

Liūtai 2018 metais bus nusiteikę rimtai ir daug dirbs. Tai susiję su didelėmis finansinėmis ambicijomis, kurių šiais metais tikrai nestigs. Metai bendrai palankūs finansinei rizikai, naujų pelningų šaltinių paieškoms. Tam skirsite daugybę savo jėgų ir laiko. Rezultatai tikrai bus, tik metų gale jie džiugesio nekels, tik nuovargį.

Sveikata.

Sveikatos problemos gali kilti tik tuo atveju, jei persidirbsite ir netausosite savo jėgų. 2018 metais numatomos didelės energijos sąnaudos, kurios gali rimtai pakenkti jūsų širdžiai. Gali būti veiksminga iš anksto pasirūpinti šio organo stiprinimu. Kita galima problema- svorio problemos. Dietos 2018 metais teigiamo poveikio neduos.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.