2018 metų horoskopas Jaučiui

2018 metai palankūs Jaučiams jau vien dėl to, jog tiek Šuo, tiek ir Jautis priklauso tai pačiai žemės stichijai. Tai reiškia, jog metų energetika yra artima šiam zodiako ženklui, todėl rimtų ir kardinalių permainų tikėtis neverta. Jaučiams svarbu išsaugoti tai, kas yra užgyventa iki šio laikotarpio. Nors metai rekomenduoja tam tikras rizikas, tačiau Jaučiams jų verta atsisakyti arba labai gerai įvertinti tai, ką statote ant kortos. Antroje metų pusėje gali stipriai išaugti laisvės poreikis, kas jus gali labai gluminti. Jautis iš prigimties bijo bet kokių naujovių ir netikėtų permainų, todėl tokios mintys gali keistai kaustyti.

Meilė.

Sukūrusiems tvarius santykius dar iki šių metų, žvaigždės rimtų pokyčių nežada. Jūsų santykių kasdienybė judės įprasta ir stabilia vaga. Tiems, kurie sau ieško poros, jau metų pradžioje žadamos pažintys. Meilė gali įsiliepsnoti staiga ir taip stipriai, kad su mylimuoju/ąja nenorėsite niekada daugiau išsiskirti. Metai visiems palankūs šeimos kūrimui, tačiau gerai apie tai pagalvokite, juk nemėgstate rizikuoti.

Darbas, pinigai.

Darbe Jaučiams teks šiek tiek pakeisti darbinę taktiką. Jums būdingą lėtumą verta keisti energingumu ir aktyvumu. Tik tokiu atveju galimas karjeros šuolis arba kiti aukštesni profesiniai pasiekimai. Ieškantiems darbo nereikėtų turėti labai didelių ir optimistiškų vilčių. Žvaigždės sako, kad labiau prasminga mažiau rinktis ir nuleisti poreikių  kartelę, nes kitu atveju  galite likti ties nuline pozicija. Finansiniuose reikaluose prasminga koncentruotis į turimo išsaugojimą.

Sveikata.

Galimos kraujotakos problemos. Jos labiau suaktyvės nuo metų vidurio. Jei pajusite galvos svaigimą ar stiprų skausmą, nedelskite ir apsilankykite pas gydytoją. Tai labai rimti simptomai. Esant vėsiam metų laikui saugokite savo gerklę, tai jūsų silpna vieta. Daugiau judėkite gryname ore, tai palankiai įtakos visą jūsų fizinę būklę. 2018 metais gali problemų kelti šlapimo sistema. tai bus susiję su didele įtampa ir nerimu.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.