2018 metų horoskopas Avinui

Geltonojo žemės Šuns metais Avinai jausis gan keistai ir neįprastai savo prigimčiai. Esmė tame, kad Šuo – ramus ir balansuotai kryptingas gyvūnas, o Avinas yra visiška to priešingybė. Dėl šios priežasties Avinai gali jaustis lyg bėgantys gerokai greičiau, nei visi kiti.

Beje, tai geresnių rezultatų neduos. Avinams 2018 metais būtina išmokti lėtinti tempą ir apgalvoti prieš veikiant ar priimant sprendimus. Kitu atveju vėjais paleisite savo energiją ir nieko nepasieksite. Kontroliuoti savo impulsyvumą jus tiesiog privers ramusis metų globėjas. Kitaip sakant, metai Avinams gerokai aplaužys ragus ir prigesint neramų temperamentą.

Meilė.

2018 metai žada palankias aplinkybes ir situacijas. Esantiems draugiškuose santykiuose tikėtinas perėjimas į rimtesnį statusą. Meilės reikaluose viskas priklausys nuo jūsų pačių. Deja, bet žvaigždės perspėja, kad dėl didelio impulsyvumo ir noro bet kur lyderiauti, galite rimtai susikivirčyti su partneriu.

2018 metais šios savybės jums nepadės, o tik kenks. Pasistenkite savo emocijas ir norą pirmauti nukreipti kažkur kitur ( į darbą, sportą), o meilės reikaluose laikykitės ramumo ir kuo daugiau atvirai kalbėkitės.

Ieškantiems poros metai žada palankias galimybes. Tačiau naujos pažintys ne būtinai taps ilgalaikėmis. Tiesiog jums patiems bus labai sunku apsispręsti dėl savo jausmų: vienu momentu rodysis jog tai ideali pusė, kitą – kad šis žmogus kažkoks nesusipratimas jūsų gyvenime.

Darbas, pinigai.

Metai ypač palankūs darbo ir karjeros prasme. Žvaigždės numato daug perspektyvių pasiūlymų, tačiau ir pastangų prireiks. Jau metų pradžioje galite sulaukti daug naudingų pasiūlymų. Verta juos priimti daug nesvarstant. Metų viduryje žadami profesinio, darbo pakilimo momentai. Tai gali būti paaukštinimas pareigose arba nauja prestižinė darbo pozicija. Metų galas ne mažiau darbingas ir produktyvus. Didžiausia problema čia – tai persidirbimas.

Sveikata.

2018 metais žvaigždės numato problemas su virškinimu. Dažniausiai tai bus susiję su nerviniu pervargimu ir stresu, kurį patirsite pasinėrę į darbus. Apsilankykite pas gydytoją, kol nedidelis skausmas netapo rimto gydymo reikalaujančia problema. Kita silpna jūsų vieta 2018 metais- širdis. Jos negalavimo priežastys- fizinio aktyvumo stoka ir pervargimas. Pradėkite aktyviau ir daugiau judėti, po truputį pripratinsite savo organizmą ir vėliau šis nesipriešins.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.