Saulės užtemimas Liūte, rugpjūčio 21 dieną ( 2017)

2017 metų rugpjūčio 21 dieną, 21: 25 val Lietuvos laiku įvyks pilnas Saulės užtemimas Liūto zodiako ženklo 28 laipsnyje. Užtemimo metu Saulė, Mėnulis, Marsas ir kylantis mazgas  formuos jungtį.

Bendras užtemimo fonas ypač pozityvus ir žada dideles permainas, kurios turės pozityvią išraišką.

Saulės užtemimas sutampa su Mėnulio jaunaties faze, kuri yra siejama su naujo ciklo pradžia. Tai dar labiau sustiprina užtemimo energetiką.

Užtemimo taškas Liūte aktyvuos šio zodiako ženklo esmines temas – tai saviraiška, kūrybiškumas, vaikai, meilė, valdžia, vyrai. Kadangi šio reiškinio momentu tame pačiame ženkle bus ir aktyvumo ir energijos planeta Marsas, tai suteiks ypač didelės galios ir jėgos. Daugelis pajus energijos bangą, aktyvumą, drąsą ir ryžtą.

Harmoningas aspektas su Uranu leis savo tikslų siekti nestandartiniais būdais, kurie gali būti šokiruojantys ar net ekstravagantiški.

Tiems, kas siekia didelių permainų, naujų pozityvių pokyčių savo gyvenime, rekomenduoju išnaudoti šią stiprią užtemimo energiją. Nauja pradžia užtemimo laikotarpiu duos naują ir ilgalaikį ciklą ( iki 18 metų).

Užtemimo energija ypač aktyvuos meilės ir vaikų svarbą mūsų gyvenimuose. Todėl ypač tikėtina, jog užtemimo laikotarpiu bus priimti ypač svarbūs sprendimai, kurie labai pozityviai keis asmeninius santykius ir vaikų temą.

Tai puikus metas išlaisvinti savyje kūrybinį pradą. Klaidinga manyti, jog tik kūrybinių profesijų atstovai turi šią prigimtį. Iš tiesų, kiekvianame iš mūsų yra prigimtinė kūrybinė kibirkštis, kuri gali prasiveržti naujais projektais ( verslas yra kūrybinis projektas!), vaikų pradėjimu.

Išreikštas Liūto zodiako ženklas skatins atskleisti savo individualumą ir ieškoti bet kokių saviraiškos būdų, stiprinti pasitikėjimą savimi ir ego.

Didžiausią poveikį pajus Liūtai, Vandeniai, Jaučiai ir Skorpionai. 

 

Puikios ir produktyvios jums užtemimo dienos!

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.