Rugsėjo mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams

Avinas

Darbas ir pinigai. Pajamos bus tiesiogiai susijusios su darbu: kuo daugiau dirbsite, tuo ženkliau kils uždarbis. Ypač seksis dirbantiems aptarnavimo srityje, medikams. Karjeros perspektyvos gali turėti tiesioginį ryšį su jūsų partnerio profesiniais pasiekimais. Naudinga pradėti bendrą veiklą/verslą su sutuoktiniu.

Santykiai. Vis dar tęsiasi palankus metams ieškantiems pastovių ir stabilių santykių. Planetos numato labai geras ir perspektyvias galimybes sukurti tvirtą ryšį. Verta potencialaus partnerio žvalgytis užsienyje. Esantiems santykiuose mėnuo esminių pokyčių nežada.

Sveikata. Reiktų būti ypač atidiems buityje ir darbe – numatomos traumos ( ypač kojų, rankų). Gali šiek tiek streikuoti kvėpavimo sistema ( peršalimas). Mėnuo palankus pradėti sporto ar sveikatinimosi ciklą. Dietos veiksmingos nebus.

Jautis

Darbas ir pinigai. Labai darbingas ir produktyvus mėnuo. Vis daugiau laiko praleisite darbo vietoje, tuo pačiu jūsų produtyvumas ir profesionalumas augs. Tikėtinas puikus pasiūlymas, kuris leis kilti karjeros laipteliais aukštyn. Finansinė situacija nesikeis.

Santykiai. Mėnuo kupinas romantikos ir jausmų. Žvaigždės numato puikias galimybes susipažinti, praplėsti savo romantiškų potyrių  galimybes. Norėsis linksmintis, šėlti ir atsiduoti meilės malonumams.

Sveikata. Galima neaiškios kilmės alergija. Jautri nervų sistema gali kelti rūpesčių. Padidėjusi rizika susižeisti buityje, būkite atsargūs. Besilaikantiems dietų mėnuo pozityvių rezultatų nežada- sunkiai seksis valdyti padidėjusį apetitą, o ir rodysis, jog storėjate nuo oro.

Dvyniai

Darbas ir pinigai. Žvaigždės numato labai geras perspektyvas dirbantiems užsienio įmonėse, leidyboje, mokslinėje veikloje. Jei svarstote galimybę išvykti užsidirbti į užsienį, drąsiai tam ryžkitės. Finansinė situacija gali stipriai išaugti kūrybiškiems žmonėms. Azartas taip pat neš pelną.

Santykiai. Mėnuo ypač palankus meilės reikalams. Visas savo jėgas tam ir skirsite. Ieškantiems poros verta būti kuo daugiau pasilinksminimo, pramogų vietose, sporto varžybose. Esantiems stabiliuose santykiuose mėnuo žada stabilumą ir įprastą santykių eigą.

Sveikata. Mėnuo ypač palankus sveikatos stiprinimui. Sergantiems žvaigždės numato greitą pasveikimą. Vienintelė problema- apetito šuoliai, kuriuos sunku bus kontroliuoti. Rugsėjį jokios dietos efektyvumo neduos.

Vėžys

Darbas ir pinigai. Darbe teks prisiimti daugiau atsakomybės. Gali būti, jog darbo krūvis stipriai padidės. Tai laikinas periodas, kuris padės sustiprinti jūsų profesines pozicijas ir vėlesnias galimybes kilti aukščiau. Galimas laimėjimas loterijoje, azartiniuose žaidimuose.

Santykiai. Žvaigždės numato pokalbius meilės tema, flirtą ir pasivaikščiojimus mėnesienoje. Jausite aistros proveržius, kuriuos drąsiai realizuosite kurdami naujus romanus. Esantiems pastoviuose santykiuose mėnuo numato sutuoktinio sveikatos problemas, kuriomis teks pasirūpinti jums.

Sveikata. Apatija, melancholija, apetito praradimas- mėnesio sveikatos fone. Panašu, jog tai laikina būsena, kuri po tam tikro laikotarpio išsisklaidys. Jei turite rimtų sveikatos problemų, chroniškų ligų, apsilankykite pas gydytoją profilaktiniam patikrinimui.

Liūtas

Darbas ir pinigai. Visas savo jėgas ir mintis kreipsite finansinės situacijos gerinimui. Galimybių tikrai bus, daug apie tai kalbėsite, pasirašysite finansines sutartis. Išreikštas tiesioginis ryšys tarp karjeros ir finansų. Tai reiškia, kuo aukštesnis jūsų darbinis statusas, tuo storesnė piniginė.

Santykiai. Šioje srityje numatomas štilis. Jausmai nebus jums svarbūs, todėl mažai į tai kreipsite dėmesį. Bendrai, neturėsite jokio noro linksmintis, lankytis viešose vietose, tuo pačiu mažinsite susipažinimo galimybę.

Sveikata. Jūsų pačių sveikata problemų kelti neturėtų. Tačiau yra tikimybė, jog teks pasirūpinti namiškių sveikata, taip pat jūsų vaikų ar augintinių. Jei šiuo metu planuojate gydymo kursą, prasminga ieškoti netradicinių sveikatos sprendimo būdų.

Mergelė

Darbas ir pinigai. Pirmoje mėnesio pusėje galimi rimti finansiniai praradimai dėl ligos, ar kitų nemalonių ir slegiančių reikalų. Antroje mėnesio pusėje situacija keisis- pinigų tėkmė bus stabili ir nepertraukiama. Tikėtini nusivylimai darbu, situacija įmonėje.

Santykiai. Sutuoktinius gali ištikti rimta santykių krizė: žvaigždės numato konfrontaciją, stiprų interesų ir požiūrių konfliktą. Būsite nusiteikę nutraukti santykius.  Žvaigždės skatina nedaryti skubotų veiksmų, situacija gali pasisukti kitaip, nei jums dabar atrodo. Neesantiems santykiuose pokyčių nežadama.

Sveikata. Pirmoje mėnesio pusėje teks pasirūpinti sveikata. Žvaigždės numato rimtas sveikatos problemas, kurias gali tekti gydyti ligoninėje. Tai gali būti kraujotakos problemos, nervų sistemos sutrikimai. Kuo daugiau ilsėkitės, tai padės šiek tiek sumažinti susirgimų riziką.

Svarstyklės

Darbas ir pinigai. Rugsėjis žada puikias finansines perspektyvas: gausite puikių pasiūlymų, pasirašysite finansiškai palankias sutartis. Žvaigždės rekomenduoja priimti viską, ką jums siūlys, atsirinksite vėliau. Tikėtina neaiški, neapibrėžta situacija darbe ir santykiuose su kolegomis.

Santykiai. Su mylimuoju/ąja sies labiau draugiški santykiai. Gali išryškėti laisvų santykių poreikis, nesinorės rimtų įsipareigojimų. Santykiuose dominuos seksualinis motyvas ir noras eksperimentuoti. Galima jūsų partnerio asmeninė krizė, pasirūpinti santykiais teks jums.

Sveikata. Jei rugsėjį mažai ilsėsitės, patirsite sveikatos problemų. Žvaigždės numato energijos stygių, nenorą dalyvauti pasaulietiniame gyvenime. Bendrai, jausite norą atsiriboti nuo aplinkos ir tai gerai, nes padės atstatyti jėgas ir subalansuoti energijos lygį.

Skorpionas

Darbas ir pinigai. Visą rugsėjį jūsų jėgos ir energija kryps į darbą ir karjerą. Būsite motyvuoti gerai ir efektyviai dirbti, todėl vadovybė tai atitinkamai įvertins. Žvaigždės numato reikšmingą šuolį šioje srityje, tik namiškiai tuo nelabai džiaugsis. Finansinė situacija turės augimo tendenciją.

Santykiai.  Yra didelė tikimybė, jog jūsų mylimasis pareikš norą gyventi kartu. Dėl to galite jausti sumiškimą, neaiškumą, buus tikrai sunku apsispręsti. Juolab, kad gali tekti persikelti į kitą vietovę, kas jums nebus naudinga darbo prasme.

Sveikata. Sergantiems galimas netikėtas ir greitas sveikatos pagerėjimas, ar net visiškas pagijimas po sunkios chroniškos ligos. Bendrai mėnesio energetika nurodo žvaigždžių palaikymą sveikatos reikaluose. Tik pasisaugokite buityje, yra galimybė nukentėti nuo elektros.

Šaulys

Darbas ir pinigai. Rugsėjį turėsite galimybių pademonstruoti savo profesinius sugebėjimus. Jūsų pasitikėjimas aplinkinius stebins, tačiau tokiu ir likite, jei norite darbe pasiekti daugiau. Numatomas ryškus karjeros šuolis be didelių pastangų. Atitinkamai augs ir jūsų atlyginimas.

Santykiai. Gali būti sunku kontroliuoti santykių eigą. Vieną dieną norėsis su antra puse susituokti, kitą- palaikyti tik laisvus santykius. Deja, tačiau prognozuoti kažko konkrečiai neįmanoma. Todėl mėgaukitės buvimu ir nieko neplanuokite.

Sveikata. Šioje srityje kažkokių pokyčių nenumatoma, todėl jėgas drąsiai galite nukreipti kitų tikslų įgyvendinimui. Tik prisiminkite, jog jūsų jautri endokrininė sistema, kepenys, būkite dėmesingi savo kūnui.

Ožiaragis

Darbas ir pinigai. Rugsėjo mėnesį reikšmingų pokyčių darbo srityje nenumatoma, viskas tekės jums įprasta vaga. O štai finansinė situacija gali kelti nerimą, baimę prarasti tai, ką jau turite. Deja, situacija nėra aiški, labiau miglota. Todėl verčiau koncentruokitės išsaugoti tai, ką turite.

Santykiai. Meilės fronte viskas puikiai. Esantiems santykiuose meilė sužibės naujomis spalvomis, kitaip sakant, jūsų santykiai įgaus naują kvėpavimą. Ieškantiems poros puikios naujienos: turėsite puikių progų susipažinti su potencialiu partneriu.

Sveikata. Gali kamuoti energijos ir motyvacijos stygius. Jei turite chroniškų susirgimų, tikėtina, jog jos atsinaujins. Neatmetama gydymosi ligoninėje tikimybė. Daug dėmesio skirkite poilsiui, taip išsaugosite ir taip ribotas šiuo metu energijos atsargas.

Vandenis

Darbas ir pinigai. Finansinė mėnesio situacija priklausys nuo kitų žmonių. Kitaip sakant, turėsite tiek, kiek gausite iš kitų žmonių. Tai tokia labiau išlaikytinio pozicija, tačiau šiuo metu jums naudinga. Darbe norėsite aukštų rezultatų. To pasieksite kruopščiai ir atsakingai dirbdami. Rezultatai bus vėliau, dabar statote tam pamatus.

Santykiai. Šiose srityje situacija pozityvi. Labai tikėtina, jog esantiems santykiuose tai galimybė susituokti ar kitaip įsipareigoti. Sutuoktiniams tai puikus laikas atgaivinti užsistovėjusius santykius ir įnešti į juos daugiau romantikos.

Sveikata. Rugsėjį būkite dėmesingi savo maisto racionui. Žvaigždės numato skrandžio veiklos sutrikimus, apsinuodijimus. Taip pat tikėtina nervų sistemos perkrova, kuri gali sutrigdyti jūsų miegą. Imuninė sistema nėra stipri šiuo laikotarpiu, todėl prasminga imtis jos stiprinimo priemonių.

Žuvys

Darbas ir pinigai. Mėnesio pradžioje teks daug ir įtemptai dirbti. Gali stipriai išaugti darbų ir užduočių apimtys. Tačiau yra nuorodų į tai, jog atmosfera darbe džiugins. Finansinė situacija tiesiogiai priklausys nuo jūsų darbo rezultatų. Taigi, jei dirbsite, tai ir pinigų pakaks.

Santykiai.  Šioje srityje rugsėjį galimi kardinalūs ir reikšmingi pokyčiai. Daugelis porų sustiprins santykius įsipareigojimais. Esantys santykiuose bus linkę atnaujinti santuokos įžadus. Bendrai, tai puikus metas santykiams. Bus daug džiaugsmo ir įsimintinų, malonių akimirkų.

Sveikata. Galimos traumos ir kvėpavimo sistemos ligos pirmoje mėnesio pusėje. Jei tai įveiksite lengvai, antra mėnesio pusė džiugins gera sveikata. Jausite energijos antplūdį, motyvaciją rūpintis savo sveikata ir kūnu. Todėl tai puikus metas pradėti sportuoti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.