Saulės užtemimas Žuvyse vasario 26 dieną

2017 metų vasario 26 dieną, 16:53 val Lietuvos laiku įvyks žiedinis Saulės užtemimas Žuvų zodiako ženklo 8 laipsnyje. Šį reiškinį galės stebėti Pietų ir Vakarų Afrikos gyventojai, taip pat Antarktidoje ir Pietų Amerikoje. Užtemimas yra laikomas žiediniu, kuomet Mėnulio disko skersmuo yra šiek tiek mažesnis už Saulės diską, todėl Mėnulis ne visiškai uždengia Saulę ir lieka matomas šviesos žiedas.

Saulės užtemimai visada vyksta per Mėnulio Jaunatį, todėl yra siejami su naujomis galimybėmis ir augimu. Ši tendencija dar labiau sustiprinama tuo, jog užtemimo taškas yra šalia kylančio Karminio mazgo ( kuris yra evoliucinio vystymosi rodiklis, progreso trajektorija, kilimo takas).

Užtemimo taškas aktyvuos Žuvų zodiako ženklą. Užtemimo metu stebėsime planetų steliumą ( steliumas yra daugiau nei dvi planetos viename zodiako ženkle, tarp jų yra vos kelių laipsnių atstumas). Tai Saulė ir Mėnulis, Neptūnas ir Merkurijus. Ši padėtis suteiks užtemimo energijai tam tikrų niuansų.

Stipriai aktyvuojamas Žuvų zodiako ženklas iškels į paviršių temas, susijusias su dvasingumu ir idealais, kūrybiškumu ir įkvėpimu. Galimi ir negatyvūs potyriai: nusivylimas ir kančia, saviapgaulė ir iliuzijos, melas ir baimės, priklausomybės ir apatija. Bendrai dienos energetika sunkiai nuspėjama dėl didelės planetų koncentracijos vandens stichijoje ir ugnies stichijoje. Todėl gali būti visko – nuo pykčio ir agresijos pliūpsnių ( Marso ir Urano jungtis Avine kvadratūroje su Plutonu Ožiaragyje). Galimi elektros prietaisų gedimai buityje, didesni gaisrų pavojai. Didelis emocionalumas bus kažkokiu būdu kompensuojamas ugnies stichija, todėl tai gali baigtis alkoholiniais arba narkotiniais apsinuodijimais, iki sudėtingų kraštutinių sveikatos būklių. Dėl šių priežasčių jūs sau padėsite apeidami pavojingas vietas, vengdami būti ten, kur gausu alkoholio ar kitų svaigalų.

Prasminga susilaikyti nuo alkoholio, nes tokiu būdu jūs kursite švaresnį ir sąmoningesnį rytojų, reiškia ir savo ateitį. Naudinga užsiimti dvasinėmis praktikomis, medituoji, nes tai tiesioginiai Žuvų zodiako ženklo atributai.  Reiktų prisiminti, kad Žuvų zodiako ženklo pasireiškimo amplitudė gali svyruoti nuo aukščiau dvasingumo ir altruizmo, darbų  pasaulio ir Visatos tobulinimo labui, iki visiškos degradacijos.

Todėl jūs patys esate savo pasirinkimo priežastis. Kaip pasirinksite  šįkart?

Didžiausią užtemimo poveikį jus Žuvų ir Mergelės zodiako ženklų atstovai, labiausiai gimę nuo vasario 22 iki kovo 3 dienos, bei nuo rugpjūčio 26 iki rugsėjo 5 dienos. Taip pat užtemimas palies kitus mutabilius zodiako ženklus – Dvynius ir Šaulius.

Koks konkrečiai bus poveikis individualiai, reikia vertinti asmeninio horoskopo ir užtemimo momento sąveiką. Gali būti, jog nejausite jokio poveikio ir tai nėra nei blogai, nei gerai. Vis tik praktika rodo, kad užtemimų poveikiai nėra jau tokie fatališki ir lemtingi, ypač jei neaktyvuoja svarbių asmeninio horoskopo taškų. Tačiau bendrų rekomendacijų laikytis yra prasminga, nes jos yra nukreiptos jus skatinti gyventi sąmoningiau.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.