2017 metų horoskopas Svarstyklėms

Ateinantys 2017 metai šio zodiako atstovams atneš visiškai naują gyvenimo kokybę.

Žinoma, jei drąsiai ir atvirai įsileisite naujoves. Tam tikros aplinkybės klostysis tarsi savaime, be jūsų asmeninių pastangų. Pasiruoškite dideliems ir reikšmingiems pokyčiams, būkite atviri jiems, nes kita tokia neįtikėtina galimybė bus tik po 12 metų.

Ateinančiais Gaidžio metais turėsite puikias galimybes išspręsti įsisenėjusias problemas ir sunkumus, pakilsite į gerokai aukštesnį lygmenį. Puikūs metai įtvirtinti savo autoritetą, pasiekti visuomeninio palaikymo ir populiarumo, bei stiprinti asmeninę savivertę.

Meilė

Gaidžio metais spinduliuosite patrauklumu ir žavesiu, todėl romantiškų pažinčių nestokosite. Metai ypač palankūs meilei ir santuokai. Taigi, vienišos Svarstyklės te apsiginkluoja pasitikėjimu ir jiems būdinga gracija, ir atveria širdis naujiems jausmams. Tiesa, jūsų pasitikėjimas šiemet ypač išaugs ir tai gali ne visada suveikti pozityviai. Jei prieš jums simpatišką žmogų imsite demonstruoti išaugusį ego, galite sulaukti priešingos reakcijos – atstūmimo. dėl to prasminga išlaikyti jums būdingą balansą tarp pasitikėjimo ir domėjimosi kitu.

Sutuoktinių poros pajus jausmų atgimimą, prislopusi aistra suliepsnos naujomis spalvomis. Sutvirtinkite šias permainas maloniomis išvykomis, jums ypač naudinga kelionė dviese. Kai kurios poros panorės pakartoti santuokos sutvirtinimo įžadus.

 

Darbas/karjera

2017 metai žada reikšmingas permainas ir karjeroje. Žadamas augimas ir naujų profesinių galimybių atsivėrimas. Vadovybės nuomonė apie jus bus teigiama, kelsite autoritetingo žmogaus įspūdį. Darbe drąsiai demonstruokite pasitikėjimą savo jėgomis, garsiai reikškite savo nuomonę. Tai jums pasitarnaus. Ieškančioms darbo Svarstyklėms galimybių tikrai bus. Net teks rinktis iš kelių labai gerų pasiūlymų. Vėlgi, neperlenkite lazdos manydami, jog esate patys geriausi. Išlaikykite realistinį pozityvumą, tuomet viskas klostysis kuo puikiausiai.

Verslininkai arba tie, kas planuoja imtis verslo, laikas palankus. Klientai mielai naudosis jūsų teikiamomis paslaugomis.

 

Sveikata

Sveikatos sritis žada šiek tiek virškinimo problemų. Jos bus susijusios su nekokybiško maisto vartojimu. Gaidžio metais jūsų organizmo jautrumas bus gan aukštas, dėl to stiprės apsinuodijimų rizika. Atsakingai rinkdamiesi maistą to išvengsite.

Prasminga visiškai atsisakyti alkoholio vartojimo. Medikamentus vartokite išskirtinai gydymosi tikslais ir jokiu būdu neviršykite gydytojo rekomenduojamų dozių.

Jums ypač naudingi netradiciniai gydymo būdai, jais pasidomėkite ligos atveju.

Tiesa, 2017 metais jūsų apetitas taip pat gerokai išaugs, tiesiog maistas jums teiks begalinį džiaugsmą. Dėl to galite priaugti šiek tiek svorio. Judrus gyvenimo būdas padės to išvengti.  Dietoms būsite šiemet atsparūs.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, pasikonsultuokite su profesionaliu astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.