2017 metų horoskopas Jaučiui

Gaidžio metai šio zodiako atstovams žada nemažai staigmenų. Bus naujų pažinčių, išvykų į tolimas šalis, pakankamai daug darbo, ryškių karjeros pokyčių. Esate vienas stabiliausių ir darbščiausių zodiako ženklų, todėl pozityvių pokyčių pasieksite. Svarbu išsaugoti motyvaciją, kantrybę ir nepasiduoti susidūrus su sunkumais.

Metai gali būti sudėtingi emocine prasme: bus išties sudėtingų situacijų, kuomet jūsų kantrybė bus palaužta.

Gaidžio metais ypač svarbu rūpintis sveikata. Dietos nebus naudingos iki rudens. Nepasiduokite apatijai ir slogiai nuotaikai.

 

Meilė

Pirmoji metų pusė ( iki spalio pradžios) bus pakankamai sudėtinga. Esantys santykiai nesulauks žvaigždžių palaikymo, todėl gali būti visko. Nurodytu laikotarpiu galite išgyventi rimtus santykių sunkumus. Tačiau tai bus puiki patikra, kuomet bus įvertintas santykių patikimumas, tvirtumas. Tie, kas yra aktyvioje paieškoje, metų pradžioje verčiau tegu užsiima darbo reikalais, nes jokių perspektyvų susipažinti nebus.

Na, o nuo spalio mėnesio situacija gan ryškiai keisis. Žvaigždės suteiks puikias galimybes. Todėl 2017 metų pabaiga Jaučiams žada ne tik puikiais ir daug žadančias pažintis, bet galimybę sukurti ilgalaikius santykius.

Labai tikėtina, jog daugelis šio zodiako ženklo atstovų sukurs šeimą.

 

Darbas/karjera

Gaidžio metais teks išties nemažai dirbti. Tai turės rimtas pasėkmes- jums žvaigždės žada naujas ir perspektyvias karjeros galimybes.  Tačiau nėra prasmės ramiai laukti žvaigždžių dovanų. Būtų puiku, jei patys Jaučiai demonstruotų aktyvų susidomėjimą savo darbo perspektyvomis, išreikštų norą siekti daugiau. Šių metų motyvaciją darbo srityje stiprins atkaklumas.

Gerai apgalvokite ir planuokite savo darbus, venkite išsiblaškymo ir chaotiškumo. Drąsiai priimkite naujoves ir imkitės nestandartinių sprendimų.

Antroji metų pusė palanki bendradarbiavimo plėtrai. Drąsiai imkitės naujų projektų, pasirašykite sutartis. Jos bus naudingos ir palankios, neš naudos ilgus metus.

Bendrai, ruduo labiau produktyvus, nei pavasaris ir vasara. Todėl planuodami darbus į tai atsižvelkite. Poilsio metą prasminga rinktis pirmoje metų pusėje.

 

Sveikata

Jaučiams svarbu rūpintis savo imunine sistema. Esate iš tų, kuriuos peršalimo ligos “mėgsta”. Jau nuo 2017 metų pradžios pasirūpinkite peršalimo ligų profilaktika, apsilankykite profilaktiniam sveikatos patikrinimui. Gaidžio metais gali kilti endokrininės sistemos problemų. Svarbu atsakingai vartoti angliavandenių turinčius maisto produktus, laikytis sveikos mitybos principų.

Planuojantiems operacijas labiau palankus metas iki rudens pradžios. Tiesiog nurodytu laikotarpiu bus išvengta komplikacijų, sveikata gerės žymiai greičiau.

Jaučiams yra rizika padidinti savo apimtis. Dietos nebus veiksmingos iki metų spalio mėnesio.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, pasikonsultuokite su profesionaliu astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.