Šaulys

Astrologinė 2016 metų prognozė Šauliui

Ugninės Beždžionės metais Šauliams gyvenimas ir įvykiai klostysis ne taip jau ir paprastai. Gali tekti įveikinėti iškilusias kliūtis, remtis tik savimi ir savo jėgomis. Esate optimistiški iš prigimties, todėl į sunkumus žvelgsite   kaip į galimybes.

Vistik 2016 metai pareikalaus iš jūsų darbo, kantrybės, jei norėsite kažko tai pasiekti. Tai jūsų asmeninės brandos metai, todėl į viską žvelgsite brandesniu, gilesniu žvilgsniu.

Ugninės Beždžionės metai Šauliams tinkami įgyti geresnį išsilavinimą, praplėsti akiratį, užmegzti naujas naudingas pažintis. Vietoj senų draugų į jūsų gyvenimą artėjančiais metais ateis nauji. Jie bus vyresni, labai atsakingi, ir turintys aukštą socialinį statusą.

Kai kuriems zodiako atstovams metai atneš ryškių permainų. Labai dideli pokyčiai, tikėtina, įvyks jūsų aplinkoje: seni draugai išeis, į jų vietą ateis nauji. Didelio dėmesio pareikalaus santykiai su broliais ir seserimis.

Meilė

Meilės srityje šio zodiako atstovai reikšmingų permainų nepatirs. Santykiai su sutuoktiniu ar partneriu bus ramūs ir verti abipusio pasitikėjimo. Toks puikus rezultatas – jūsų ir antros pusės pastangų rezultatas. Todėl nesusituokusios poros ims rimtai galvoti apie santykių įtvirtinimą, apie šeimos kūrimą.

Tiesiog norėsis dalintis visu likusiu gyvenimu su mylimu žmogumi.

Vieniši zodiako atstovai 2016 metų pradžioje išgyvens malonių romantiškų akimirkų. Turėsite ne vieną galimybę puikiai praleisti laiką. Tačiau žvaigždės sako, jog ilgalaikių santykių tikėtis nevertėtų.

Karjera

Ugninės Beždžionės metais būsite aktyviai nusiteikę, lengvai bendraujantys. Todėl galima sėkmė naujuose projektuose arba bet kuriuose kituose, kad ir ko besiimtumėte.

Metų bėgyje galėsite puikiai pademonstruoti savo vadovo ar organizacines savybes. Tai puikiai pasitarnaus jūsų profesinėje veikloje, juolab tapsite labiau matomi vadovybės. Žodžiu, užsidėsite dar vieną pliusą ateičiai.

Jums puikiai seksis kryptingai judėti tikslo link. Tačiau krupščiai analizuokite savo darbus ir pareigas, neprisiimkite svetimų darbų ir rūpesčių. Esate geraširdis zodiako atstovas, tačiau metai pataria koncentruotis į save.

Sveikata

Jau nuo 2016 metų pradžios pasijusite ne ypač gerai. Tai bus susiję su nervine sistema. Tiesog išryškės nervingumas, dirglumas, pernelyg stiprios reakcijos į nereikšmingus dalykus. Padidinkite savo racione maisto produktų, kuriuose gausu b grupės vitaminų, kiekį. Miegokite ilgesnes valandas.

Taip pat svarbu atstatyti dvasinę pusiauvyrą. Ugninės Beždžionės metais jums puikiai tikų joga, meditacija. Venkite aktyvių sporto veiklų, labiau orientuokitės į ramią mankštą.

Meditacija išspręs dirglumo, miego sutrikimų problemas.

Nuo metų vidurio gali pasireikšti sąnarių susirgimai arba problemos su dantimis. Pirmąsias spręskite išbraukdami iš maisto raciono gyvulinės kilmės maisto produktus. Verčiau rinkitės augalinį, kuo natūralesnį maistą. Ir žinoma, gerkite pakankamą kiekį vandens.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip ji paveiks jus asmeniškai, pasikonsultuokite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.