Astrologinė 2016 metų prognozė Vėžiui

vėžys2016 metai Vėžio zodiako ženklo atstovams bus įvairiaspalviai ir intensyvūs. Jums verta išnaudoti savo visus intelektualinius gabumus siekiant karjeros aukštumų. Atrasite daug pažįstamų, praplėsite savo draugų ratą. Jie tikrai jus palaikys sunkią minutę arba pagelbės esant reikalui. Ugninė Beždžionė jums žada daug naujų pomėgių.

Metai palankūs išnaudoti savo gabumus menui. Išnaudokite juos tam, kad pasiektumėte tikslus ar realizuoumėte savo potencialą.

Darbo ir karjeros sritis ištiesų džiugins ištisus  2016 metus. Verta šioje srityje veikti su bendraminčiais, kitaip sakant, didesnės sėkmės sulauksite dirbdami ne vieni, o komandoje.

Metų pabaiga žada ryškias asmeninio gyvenimo permainas. Jums būdingas didelis jausmingumas ir noras skubinti įvykius. Todėl užsimezgusi pažintis virpins jūsų sielą, kels nekantrumą ir norą susilieti su meilės objektu.

Meilė

Ugninės Beždžionės metai Vėžiams suteiks jausmų ir pojūčių įvairovę. Tikėtini emociniai blyksniai, įsiminti ir ryškūs potyriai aplankys šio zodiako atstovus pavasarį ir rudenį. Jūs visiškai pasinersite į jausmų sūkurį, jog visus kitus darbus paliksite savieigai. Esate pakankamai paslaptingas ženklas, tačiau 2016 metais emocijos bus tokios stiprios ir ryškios, kad veršis į išorę, todėl jų nuslėpti tikrai nepavyks. Taigi, tie, kas atras savo meilę, metų energiją nukreips jausmų puoselėjimui ir namų židinio kūrimui. Būtų prasminga realiai vertinti jausmus, vengti pasiduoti iliuzijoms.

Tie zodiako atstovai, kurie skųsis vienatve, Ugninė Beždžionė pataria būti labiau atviriems ir įsileisti į savo gyvenimą naujoves drąsiai. Mažesni poreikiai ir reikalavimai priešingos lyties atstovams suteiks daugiau galimybių ir praplės jūsų galimybių ribas. Taigi, viskas labai priklauso nuo jūsų nusiteikimo.

Karjera

Ugninės Beždžionės metais Vėžiai mėgausis savo darbu ir karjera. Tai susiję su sėkmingumu šioje srityje ir atsiversiančiomis naujomis galimybėmis. Žinoma, darbo bus tikrai daug. Nereikia tikėtis, kad kažkas atliks jūsų užduotis ir darbus vietoj jūsų arba tiesiog savaime susitvarkys.

Didžiausią pasitenkinimą savo darbu pajusite 2016 metų viduryje. Kuomet darbo rezultatai atneš puikius vaisius. Aišku, dėl profesinės sėkmės stipriai išaugs jūsų trapi savivertė. Dėl to tapsite atsainūs aplinkinių nuomonei, sunkiai leisitės į kompromisus. Tačiau tai pati blogiausia taktika, kuri gali sugriauti gerus ir nuoširdžius santykius su kolegomis.

Verta išlikti ramiais, vengti konfliktų sprendimo aštria, agresyvia forma. Lankstumas – tai savybė, kurią prasminga ugdyti ir stiprinti Ugninės Beždžionės metais.

Sveikata

Vėžio zodiako ženklo atstovai yra dažniausiai patiriantys negalavimus, palyginus su kitais zodiako atstovais. Taip yra dėl padidinto organizmo jautrumo. Taigi, Ugninės Beždžionės metai prasidės virškinimo sistemos problemomis. Konkrečiau kalbant, patirsite kepenų funkcijos sutrikimus. Tai paskatins jūsų pomėgis daug, gausiai ir skaniai valgyti. Esant šiems negalavimams savo būklę stipriai pagerinsite laikydamiesi dietos, į kurios sudėtį įeina išskirtinai daržovės ir grūdai. Venkite riebaus maisto.

Metų viduryje galimi nervinio pobūdžio negalavimai. Tai labiau bus susiję su darbo gausa, kur patirsite nemažai įtampos.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.