Astrologinė 2016 metų prognozė Liūtui

liūtasUgninės Beždžionės metais šio zodiako ženklo atstovams prasminga truputį pristabdyti savo lėkimą. Tai svarbu tam, kad susikauptumėte ir suprastumėte, kas per pastaruosius metus įvyko jūsų gyvenime. 2016 metai turėtų būti orientuoti į savo veiklos, saviraiškos ir gyvenimo pervertinimą. Esate stipriai besilaikantis savo įsitikinimų zodiako atstovas, tačiau požiūrio pakeitimas į daugelį dalykų, lankstumo įgijimas suteiks jums daugiau galimybių. Kitu atveju teks mokytis iš savų klaidų.

Artėjantys metai žada jums daug naujų pažinčių ir malonių susitikimų.

Drąsiai imkitės naujų projektų, būkite labiau matomi socialinėje plotmėje. Metai Liūtams pažers nemažai išbandymų. Tai palies jūsų įsitikinimus, prioritetus ir asmeninę realizaciją. Ugninė beždžionė jums bus palanki tuo atveju, jeigu sugebėsite atsisakyti egoisto pozicijų ir tik savo interesų akcentavimo. Tai savybės, dėl kurių dažnas zodiako atstovas patirs vienatvės ir atsiskyrimo jausmus.

Meilė

2016 metai nežada Liūtams ryškių ir įsimintinų įvykių romantikos ir meilės srityje. Tiesiog flirtui, meilikavimui neturėsite laisvo laiko. Visą savo energiją kreipsite į darbo ir profesinio prestižo gerinimą. Jūsų partneriui tai patiks mažiausiai, todėl galite išgirsti rimtų grasinimų apie santykių pabaigą. Pasirinkti turite patys, žvaigždės negal nuspręsti, kas svarbiau šiuo metu jums: profesiniai pasiekimai ar jaukus šeimos lizdelis.

Nusprendę išlaikyti santykius būsite priversti atsisakyti tam tikrų savo ambicijų ir sumažinti ego poreikius.

Vieniši Liūtai 2016 metų antroje pusėje, tikėtina, sutiks savo svajonių antrąją pusę. Tuomet darbo reikalai bus mažiau svarbūs, didžiausi pasiekimai ir tikslai bus įgyvendinti.

Prasidėję nekaltai ir lengvai nauji santykiai gali peraugti į ilgalaikius įsipareigojimus.

Karjera

Ugninės Beždžionės metai – vieni palankiausių būtent karjeros prasme. Tikėtini laimėjimai ir pasiekimai, kuriuos gausite, pasitelkdami  užsispyrimą, pasitikėjimą savimi. Visi užmojai ir planai, kurių neįgyvendinote anksčiau, bus realizuoti 2016 metais. Verta remtis savo jėgomis, patikrintais realiais faktais, vengti klausyti to, ką kalba kiti. Išlaikydami koncentraciją ir aiškų judėjimą tikslo link pasieksite maksimumą.

Metai žada naują galimybę pereiti ne tik į aukštesnes pareigas, bet ir pakeisti savo veikos pobūdį. Priimkite tai, kaip naudingą metų iššūkį, nepasiduokite abejonėms.

Nauji pasiekimai maloniai pagerins jūsų finansinę situaciją. Atsiras daugiau stabilumo, patikimumo. Tuo pačiu jausitės finansiškai saugūs.

Sveikata

Liūtai yra zodiako stipruoliai  pasižymintys ypač gera sveikatos būkle. Tačiau Ugninės Beždžionės metais jūsų dėmesio pareikalaus širdies problemos, taip pat susirgimai, susiję su kraujotakos sistema, kraujagyslėmis. Kaip žinome, bet kokie negalavimai turi paaiškinimą. Liūtų atveju, panašu, jog problema slypi negebėjime arba nenorėjime išreikšti meilės jausmą. Taip pat nemokėjimas priimti ir dalintis jausmais negatyviai veikia jūsų fizinį centrą – širdį.

Verta išmokti išreikšti esančius jausmus, ne tik reikalauti dėmesio ir meilės sau, bet ir skleisti bei dalintis šiuo gėriu su aplinkiniais.

Metų pabaigoje, atšalus orams, neišvengsite peršalimo, kvėpavimo sistemos ligų. Taigi, verta stiprinti organizmą ir imunitetą jau nuo vasaros vidurio. Gali būti, jog imsite grūdintis, daugiau laiko praleisti atviroje erdvėje. Tai pasitarnaus jūsų fizinei būklei labai teigiamai.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.