jautis horoskopas

Astrologinė 2016 metų prognozė Jaučiui

Ateinantys Ugninės beždžionės metai įspūdingų galimybių jums nėra suplanavę. Nors metai bus pakankamai ramūs ir pastovūs. Panašu, jog tiesiog daug dirbsite, kad realizuotumėte savo senus planus. Gausite puikių darbo pasiūlymų, galbūt jau pačioje 2016 metų pradžioje.  Gerai apmąstykite tai prieš priimdami sprendimą. Įvertinkite galimą riziką, dividentus. Apsvarstykite visus pliusus ir minusus.

Galimi nesutarimai darbe su kolegomis, bendradarbiais. Galbūt jums trūksta lankstumo?

Metai žada finansinės situacijos kilimą. Tai bus pajamos iš papildomų šaltinių, kuriuos jums žada metų globėja Beždžionė.

Dėl didelių darbo apimčių, įtampos, gali sustreikuoti jūsų sveikata. Nepamirškite pasirūpinti savimi. Pasilepinkite jums malonumą teikiančiu masažu ar vonios procedūromis. Maistas 2016 metais jums rekomenduotinas sveikatas ir subalansuotas.

Meilė

Ugninės beždžionės metai jaučiams žada stabilumą ir pastovumą meilės reikaluose. Atrodys, jog santykiai teka ramiai ir įprasta vaga. Didelių audrų ir siurprizų šioje srityje nežadama.

Esančios  santykiuose poros mėgausis kūniškų malonumų gausta, lepinimu ir švelniu dėmesiu. Tiesa, vasarą galima menka krizė. Ją lengvai įveiksite pasitelkę kantrybę ir išmintį. Kartais verta patylėti, nei aršiai ginti savo nuomonę. Taigi, nuoširdus ir atviras pokalbis padės išspręsti iškilusius nesklandumus ir nesusipratimus.

Laisvi Jaučiai bus nusitekę gana rimtai. Labai ryškiai išreikštas noras kurti šeimą gali išsiplidyti su kaupu. Ta prasme Ugninė Beždžionė jums bus labai maloni ir palanki.

Karjera

Darbo ir karjeros prasme 2016 metai jums žada puikius rezultatus ir galimybes. Panašu, jog pavyks pakilti karjeros laipteliais aukščiau. Tai gausite daug ir nuosekliai dirbdami. Aktyvus  darbas, permainos neišvengiamos Ugninės Beždžionės metais. Jaučiams būtina išlaikyti budrumą, nuoseklumą. Atkaklumas taip pat svarbus tam, jog pakaktų jėgų ir stiprybės siekti savo tikslų ir norų įgyvendinimo.

Metų pradžia tam ypač palanki. Puikūs santykiai su kolegomis, vadovybės palaikymas leis planuoti metų  projektus.

Metų viduryje kažkiek atsipalaiduosite, todėl galite padaryti klaidų. Tačiau 2016 metams baigiantis jausite profesinį pakylėjimą.

Sveikata

Metų pradžioje galite turėti nemalonių sveikatos problemų. Jūsų organizmas bus jautresnis, nei įprasta. Todėl alkoholis, vaistai, nekokybiškas maistas gali apnuodyti jūsų organizmą.

Kad minėtų veiksnių išvengtumėte, kuo anksčiau imkitės apsaugos priemonių: nevartokite įtartino maisto, atidžiai analizuokite maisto produktų sudėtį ir galiojimo laiką, nevartokite  alkoholio ir medikamentų, jei tam nėra svarbaus poreikio. Ugninės Beždžionės metais jums derėtų vadovautis taisykle: mažiau yra geriau.

Metų viduryje, nuo rugpjūčio, galimi peršalimai ir virusinės kilmės kvėpavimo takų susirgimai. Gerklė yra jūsų silpna vieta, todėl naudinga savo imuniteto stiprumu rūpintis ištisus metus. Tokiu būdu išvengsite rimtų susirgimų ar jų komplikacijų.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip 2016 metų astrologinis fonas jus paveiks asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.