Astrologinė 2016 metų prognozė Dvyniams

Ugninės Beždžionės metai Dvyniams  žada aktyvius, energingus ir permainingus metus. Jausitės, lyg gyvenimas jus neša dideliu greičiu pirmyn,  bus sunku suvokti kas vyksta aplinkui. Profesinėje srityje bus daugiau pastovumo ir aiškumo.

Po kelių įtemptų metų, pagaliau ir vėl galėsite mėgautis šeimos ramybe ir santaika. Atsiras daugiau laiko savo pomėgiams:  kelionėms, maloniems ir intelektualiems pokalbiams, pasilinksminimams.

Būsite nusiteikę optimistiškai. Būtų puiku, jog 2016 metais siektumėte kiek galima daugiau, nesustotumėte ties pirmąja sėkme. Daugelyje gyvenimo sričių Ugninė Beždžionė žada geras permainas. Tačiau svarbiausia sėkmės sąlyga yra tai, jog kiekvieną savo žingsnį turite gerai apgalvoti ir vengti priimti skubius, neapgalvotus sprendimus.

Išsiskirkite prioritetus, kad žinotumėte, kas jums dabar svarbiausia. Tada galėsite lengvai paskirstyti savo jėgas svarbiausiems dalykams, išvengsite nereikalingos sumaišties ir chaoso.

Meilė

Artėjančiais 2016 metais Dvynių zodiako atstovų meilės srityje laukia audringi, malonūs ir jaudinantys metai.  Žinoma, tai labiau skirta vienišiems zodiako atstovams.  Demonstruosite žavesį ir trauksite priešingos lyties dėmesį. Galimas romanas atostogų metu. Tačiau yra ir  didelė tikimybė esantiems santykiuose užmegzti romaną. Aišku, tik nuo jūsų pačių priklauso, ar šią galimybę išnaudosite.

Visų metų bėgyje būsite labai išsiblaškę ir nervingi. Tai gali pabloginti santykius su antrąja puse. Santykius išsaugoti galite atsakomybės ir konkretumo demonstravimu. Yra tikimybė, jog metų pabaigoje gali nutrūkti santykiai. Taigi, turite galimybę pataisyti padėti. Jeigu santykiai jums brangūs, pasistenkite būti geri partneriai.

Karjera

2016 metų pradžia darbo ir karjeros srityje išlaikys praėjusių metų stabilumą. Aišku įvykių bus, tik viskas tekės ramia vaga. Tai jus nelabai tenkins, nes esate aktyvumo ir kaitos mėgėjai. Gali būti, kad nuspręsite keisti darbo vietą ar net darbo pobūdį ir kryptį. Tai galite įgyvendinti metų pabaigoje.

Svarbiausia, viską gerai pasverti, apgalvoti, vengti staigių ir impulsyvių sprendimų. Prieš keisdami darbovietę gerai išanalizuokite, kokių pasiūlymų yra. Ir tik radę tinkamą sau vietą, parašykite prašymą išeiti iš pirmosios. Tik tokiu būdu išvengsite finansinių sunkumų.

Sveikata

Artėjantys Ugninės beždžionės metai Dvynių zodiako ženklo atstovams žada būti ne patys geriausi. Taigi tiems, kas turi chroniškų susirgimų, prasminga imtis profilaktikos priemonių kol liga nepaguldė į patalą.

Taip pat galimi skrandžio ir virškinimo sistemos negalavimai. Tam dažniausiai neigiamą įtaką turi netvarkinga ir nesubalansuota mityba. Taigi, peržiūrėkite ir gerai įvertinkite tai, kuo maitinatės, kad išvengtumėte nemalonių netikėtumų.

2016 metais jums naudinga atsisakyti daugelio maisto produktų. Labai teigiamą poveikį jūsų sveikatos būklei turėtų vegetarinė mityba. Atsisakę organizmą teršiančių baltymų ir daugiau vartodami paprasto tyro vandens išsigydysite ne tik chroniškus susirgimus, bet ir atgausite jėgas ir žvalumą.

Metų pabaigoje galite pajusti nervinį pervargimą. Tai pašalinsite sumažinę darbų apimtis, daugiau laiko praleisdami gryname ore.

tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

1 komentaras prie Astrologinė 2016 metų prognozė Dvyniams
  1. Jolita Atsakyti

    Tikiuos taip ir bus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.