Retrogradinė Venera. Laikas suvokti, kaip mylime.

  Nuo 2015 metų liepos 25 dienos grožio, harmonijos, estetikos  planeta pakeis judėjimo kryptį. Vietoj įprasto judėjimo į priekį, ji ims judėti retrogradu arba atbulai. Tai tęsis iki rugsėjo 9 dienos.

Šiuo metu ji jau yra įžengusi į Mergelės zodiako ženklą, todėl šio zodiako ženklo temos dominuos.

Kaip jau žinote, bet kurios planetos judėjimas retrogradu tai yra nepalankus laikas naujoms pradžioms, pokyčiams su planetos simbolika susijusiose srityse.

Šiuo atveju pristabdymai ir pokyčiai laukia moteriškos lyties atstovių gyvenime, taip pat aktorių, menininkų, grožio sferos darbuotojų. Kadangi Venera juda Mergelės zodiako ženklu, tai palies mokytojus, tiriamąją veiklą vykdančius, mediciną, bibliotekos darbuotojus, kūno puoselėjimo ir dizaino studijas, kosmetologiją.

Tokiu metu yra tikrinamas  verslo, santykių partnerystės tvirtumas.  Būsime labiau suskoncentravę į save, mažiau į aplinką. Tai metas suvokti, kas mums yra santykiai, kaip į juos einame, kuriame. Tinka pervertinti meilės patirtis ir priimti  teisingas išvadas, kad laikotarpiui pasibaigus nekartotume klaidų.

Gali kilti problemų su moterų sveikata, endokrinine sistema, inkstų veikla.

 Tai metas, kuomet peržiūrėsime savo vertybes ir labai tikėtina, jog kažko bus atsisakyta.

Jeigu iki šio laikotarpio poros daug ir dažnai pykosi, santykiai turėjo sunkumų, yra tikėtina, jos nurodytas laikas bus lemiamas santykių eigai. Nenaudingi ryšiai arba žmonės, kurie nėra mums svarbūs ir tinkami, tiesiog išeis iš mūsų gyvenimų.

Tokiu metu gali sugrįžti senos meilės. Ir tai palankus metas atnaujinti senus meilės ryšius.

Taigi, nerekomenduojama tokiu metu:

Pirkti prabangos, juvelyrikos daiktus, papuošalus. Tiesiog praėjus Veneros retrogradiniam laikotarpiui nusivilsime jo kokybe arba suvoksime, kad pirkinys visai nereikalingas.

Keisti šukuoseną, eksperimentuoti su išvaizda. Noras tikrai bus kardinaliai keisti kažką savo išorėje, tačiau verčiau išlaukite iki periodo pabaigos. Jeigu noras išliks, tada pirmyn.

Atlikti plastines operacijas ar kitokias rimtas kosmetines procedūras.

Įsigyti naujų drabužių ar keisti garderobą.

Pradėti meilės santykius, pirštis, tuoktis.

Pasirašyti finansines sutartis, skolintis pinigus.

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.