Birželio mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams ( 2018)

Avinas

Darbas ir pinigai. Avinai nuo vasaros pradžios kibs į darbus pilnu pajėgumu. Nors motyvacija bus labiau nukreipta į bet kokių suvaržymų ir apribojimų šalinimui, nuo to darbingumas nukentėti neturėtų. Mėnuo palankus finansiškai.

Santykiai. Meilės reikalai turėtų gerokai pasistūmėti vienišoms sieloms. Kai kurie net turės galimybių ilgam sukurti ryšį ir žengti kilimu skambant Mendelsono maršui. Būtų puiku, jei pastarajį suorganizuotumėte pirmoje mėnesio pusėje.

Sveikata ir bendra savijauta. Savijauta išliks tokia pati, reiškia gera. Avinai bendrai yra iš prigimties geros fizinės sveikatos. Jei ligos užklumpa, tai staiga. Praeina irgi greitai. Vasarą jums svarbu saugoti galvas nuo perkaitimo. Ji pas jus jautriausia.

Jautis

Darbas ir pinigai. Pirmą mėnesio pusę darbo ir karjeros reikalai nebus svarbūs ir įdomūs. Jūsų mintys ir kūnas vis dažniau rinksis ramų ir jaukų buvimą namuose. Dėl to visai prasminga birželį pradėti atostogomis.  Nuo birželio vidurio verta pagalvoti apie naujus pajamų šaltinius.

Santykiai. Iš vienos pusės tai palankus metas sutikti sau porą, jei dar esate prisiekęs vienišius. Iš kitos pusės, ilgalaikiams santykiams galite patys pakišti koją. Esate stipriai įtakojami Urano energijų. O pastarosios absoliučiai prieštarauja stabilumui.

Sveikata ir bendra savijauta. Labai stipriai išaugs jūsų energijos, judrumo lygis. Tapsite strakalu, nenustygsiančiu vietoje. Tuo pačiu aktyvės nervų sistemos veikla. Dėl to galimi nuovargiai, nemiga, dirglumas. Ilsėkitės.

Dvyniai

Darbas ir pinigai. Produktyvus ir darbingas mėnuo. Atostogas atidėkite blogesniems laikams ir atsiduokite darbui. Žvaigždės sako, kad būsite energingi ir motyvuoti, darbus ir pareigas vykdysite labai greitai. Išnaudokite šį laiką ir parodykite, ką galite. Nes tik jums atrodo, kad niekas nieko nemato.

Santykiai. Birželis labiau tinka kitiems reikalams. Nors Dvyniams flirtui nereikia ypatingų sąlygų. Tai mokate bet kur ir bet kada. Šiaip, vienišiams nėra prasmės skelbti poros paieškas. Rezultatų tikrai nebus. Esantys santykiuose jausis namuose kaip gero bičiulio kompanijoje. Ten gali pritrūkti ugnies.

Sveikata ir bendra savijauta. Turėtumėte jaustis pakankamai gerai. Birželis sveikatos nepagadins, bet ir nepastiprins. Jei kažkas kliba jau kuris laikas, verčiau nueikite pas rimtą daktarą. Savigyda užsiimti jūs tikrai mokate. Bet geras specialistas jus greičiau pastatys ant kojų.

Vėžys

Darbas ir pinigai. Birželį prisiminsite kaip pinigų mėnesį. Palankiai žvaigždžių aktyvuojama sritis pasiūlys palankias galimybes užsidirbti papildomai. Ypač sėkmingos meno, grožio sritys. Gali tuo pačiu šiek tiek išaugti išlaidos. Tai jei turite norą sukaupti, paprašykite tai daryti gebančio pagalbos.

Santykiai. Vasaros pradžia tęs tai, ką jau pajautėte praėjusius mėnesius. Taigi vis dar tęsiasi santykių tvirtumo patikros metas. Jei savo pozicijas laikysite tvirtai, turėtų sektis. Bet kokie nereikalingi kontaktai su priešinga lytimi turėtų būti atmesti. Dabar toks laikas, kai bet kas gali būti panaudota prieš jus.

Sveikata ir bendra savijauta. Iki birželio 21 dienos neplanuokite naujų reikalų. Laiką skirkite pasyviai veiklai, tam tikram atsiskyrimui. Šį laiką jūsų fizinė sveikata yra labiausiai pažeidžiama ir trapi, saugokite jos likučius. Na, o nuo trečios mėnesio dekados elkitės absoliučiai priešingai.

Liūtas

Darbas ir pinigai. Birželis labiau sėkmingas ir produktyvus medikams, aptarnavimo srities darbuotojams. Karjeristams  tai poilsio ir atokvėpio metas. Neturintiems darbo verta užsiimti paieškomis. Bus puikių pasiūlymų, žinoma dėl to teks pakilti nuo sofos.

Santykiai. Pirmąją mėnesio pusę būsite labiau melancholiški ir jausmingi. Gali traukti paslaptys, ko pasekoje užmegzite slaptą romaną. Jei norėsite, žinoma. Visi kiti pyksis ir vėl taikysis. Nuo to gali pablogėti santykiai su kaimynais. Verta pagalvoti apie sienų garso izoliaciją.

Sveikata ir bendra savijauta. Šioje srityje galite patirti tam tikrų apribojimų. Metas bendrai nėra palankus jūsų sveikatai. Žvaigždės nurodo, kad laikas puikiai tinka mažo kaloringumo dietai ar badavimo praktikai. Stiprinkite imunitetą. Paskirkite vizitą pas gydytoją.

Mergelė

Darbas ir pinigai. Mėnuo palankus karjeristams ir turintiems profesinių ambicijų. Galite drąsiai prašyti paaukštinimo, pervedimo į kitas pareigas. Tik būkite atidūs, pasirašydami dokumentus, gali įsivelti klaidos. Ryškių finansinių pokyčių žvaigždės nežada.

Santykiai. Geras laikas tiems, kurie turi ilgalaikių tikslų. Būsite orientuoti labiau į ilgalaikį ryšį, vasaros romanai jums neaktualūs. Mylimojo galite pasižvalgyti draugų, bendraminčių tarpe. Panašu, kad jausmai užsiplieks būtent ten.

Sveikata ir bendra savijauta. Jausitės gerai ir energingai. Esate iš prigimties pakankamai ramūs, o birželį jus lankys energijos bangos. Tai puikus metas pradėti sportuoti, fiziškai tapti aktyvesniais. Pasirinkite tai, kas jums artimiausia ir kelia didžiausią pasitenkinimą.

Svarstyklės

Darbas ir pinigai. Visą birželį jums rūpės tik darbas. Ir tai puiku, nes tai vienas iš produktyviausių laikotarpių šiemet. Yra išreikštas reikšmingas pajamų pokytis į pliusą. Žinoma, priklausomai nuo darbo rezultatų. Norite uždirbti daugiau, dirbkite daugiau.

Santykiai. Mažiausiai domėsitės meilės reikalais ir romantika. Jūsų mintys birželį bus absoliučiai kitur ir visai neromantiškos. Esantiems ryšyje žvaigždės žada ramų ir jaukų buvimą namuose. Tiesa, gali būti pykčių, bet jie trumpalaikiai.

Sveikata ir bendra savijauta. Birželio vidurys gali parodyti jūsų sveikatos silpniausias vietas. Stebėkite savo kūną. Menkiausi negalavimų signalai turi būti pastebėti ir gydomi, kitu atveju gali pereiti į chronišką formą. Venkite persivalgymo, išlaikykite saikingumą.

Skorpionas

Darbas ir pinigai. Birželį bus sunku nusėdėti vienoje vietoje. Ir panašu, kad to išvengti pavyks: bus komandiruočių, daug važinėjimo darbo reikalais, įdomių kontaktų. Skleisite pasitikėjimą savimi. Metas palankus ieškantiems darbo, naujos veiklos. Pajamos išliks tokios pačios.

Santykiai. Štai čia galite nesitikėti nieko. Birželį santykių reikaluose prognozuoti štilį būtų klaidinga. Panašu, kad ramybė baigėsi ir prasidės labai įdomūs dalykai. Galbūt jūs, ar jūsų partneris nuspręs pakeisti jūsų santykių modelį į labiau laisvą. Arba pasiūlys pagyventi atskirai. Arba likti draugais.

Sveikata ir bendra savijauta. Sveikatai pakankamai geras laikas. Jausitės tikrai puikiai. Nebent aplankys tingulys ir pojūtis, kad ir taip viskas gerai. Birželį mėgausitės gurmaniškais skoniais ir maisto malonumais. Tai arba įjunkite kontrolę arba mėnesio pabaigoje teks keisti garderobą.

Šaulys

Darbas ir pinigai. Birželį gali ryškiai pasikeisti jūsų piniginiai reikalai. Žvaigždės numato reikšmingą projektą, dėl kurio atsisakysite pastovaus ir stabilaus darbo. Rizika pasiteisins su kaupu. Mėnuo ypač palankus sukaupti, atidėti ateičiai. Tiesiog elgsitės su pinigais labai ekonomiškai ir apgalvotai.

Santykiai. Vienišiams prasidėjo nuotykių ir romantikos laikas. Erotika ir flirtas tvyros ore. Meilė ištiks pačiu netikėčiausiu būdu ir keisčiausiose vietose. Mėgaukitės patiriama euforija, nes nėra garantijų, kad tai tęsis amžinai. Esantys santykiuose spręs partnerio reikalus, kitaip sakant, gyvens jo gyvenimu.

Sveikata ir bendra savijauta. Sveikata tikrai džiugins. Energijos pakaks. Pasikoreguokite savo dienos įpročius ir ritmą, tokiu būdu dar labiau pagerinsite savo fizinę ir emocinę būseną. Nors esate energijos užtaisas, poilsis yra būtinas bet kokiu atveju. Jums puikiai tinka meditacija.

Ožiaragis

Darbas ir pinigai. Tai jūsų laikas. Pasitikėjimo lygis kils, tuo pačiu ir jūsų karjeros pasiekimai. Galite drąsiai keisti tai, kas kelia nepasitenkinimą ir irzulį. Išnaudokite šį laiką naujų projektų įgyvendinimui. Svajonėms verta pildytis. Piniginiai reikalai turėtų gerėti taip pat.

Santykiai. Šioje srityje dvejopa situacija. Iš vienos pusės laikas palankus meilės reikalams, iš kitos- patys tam priešinsitės. Būsite ypač valdingi ir dominuojantys lyderiai, nepaisantys kitų nuomonės ir norų. Ir tai tikrai nepadės kurti santykių.

Sveikata ir bendra savijauta. Pernelyg aukštos ambicijos, įtempta dienotvarkė, reiklumas sau gali rimtai pakišti koją jūsų psichinei sveikatai. Mokykitės teisingai atsipalaiduoti, paleisti įtampą. Kitu atveju be medikų pagalbos neišsiversite. Normalus ir kokybiškas miegas daro stebuklus.

Vandenis

Darbas ir pinigai. Profesiniai ir darbo reikalai turėtų keistis nuo mėnesio vidurio. Tuomet galite drąsiai realizuoti kilusius sumanymus ir idėjas. Iki tol verčiau analizuokite savo pasiekimus, tobulinkite įgūdžius. Pinigai – tai ta sritis, kuri jus labiausiai šiuo metu motyvuoja. Būkite drąsūs ir išradingi.

Santykiai. Reikšmingesnių pasikeitimų bus nuo birželio vidurio. Tiesiog žvaigždės bus labiau palankios meilės reikalams. Taigi, vasara jums žada naują meilę. Gali būti, net rimtus įsipareigojimus ir amžinos meilės priesaikas. Esantiems santykiuose tai geras laikas skirti dėmesį partneriui.

Sveikata ir bendra savijauta. Vis dar tęsiasi nepalankus metas jūsų imuninei sistemai. Jei sergate dažnai, tai gali būti ženklas, kad esate tiesiog nusilpę. Peržiūrėkite savo įpročius ir pakoreguokite savo geros savijautos naudai.

Žuvys

Darbas ir pinigai. Geras mėnuo jūsų piniginei. Būsite lyg magnetas, traukiantis kitų žmonių pinigus. Žinoma, tai labiau tinka savarankiškai dirbantiems asmenims. Taip pat tikėtinos vertingos dovanos, palikimas. Darbo reikalai bus tokie patys.

Santykiai. Meilės fronte virs aistros. Flirtuokite ir mėgaukitės miela kompanija. Pažinčių ieškokite sporto klubuose ir varžybose. Arba mylimasis bus sportininkas. Na, o esantiems santykiuose, birželis bus tikras išbandymas. Ar sugebėsite išsaugoti ryšį priklauso nuo jūsų asmeninių vertybių.

Sveikata ir bendra savijauta. Birželį jausitės apatiški, trūks energijos. Tokiu metu prasminga daugiau ilsėtis, atsisakyti didelių fizinių krūvių. Vasaros pradžią reiktų skirti poilsiui, savo veiksmų apmąstymui. Pasisaugokite traumų.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.