Horoskopas vasariui

Antrasis metų mėnuo vis labiau džiugins ilgėjančiomis dienomis ir augins vasaros laukimą.

Vasaris puikus mėnuo. Tai Vandenio energijų metas: laisvės poreikio aktyvacija visose gyvenimo srityse, draugystė su bendraminčiais ir pasauliu, humanizmo idėjos ir noras pagerinti pasaulį. Iš prigimties vandeniai yra laisvos dvasios žmonės, kuriems svarbu kalbėti, pranešti pasauliui savo pasaulėvoką, parodyti kitokius realizacijos kelius, išmokyti draugystės ir lengvumo. Visos šios energijos visiems bus pasiekiamos iki vasario 18 dienos vakaro. Po to Saulė pereis į Žuvų zodiako teritoriją.

Žuvys karaliaus ir valdys likusią mėnesio dalį, įnešdamos daugiau paslaptingo virpulio, mistikos siekio, bei dvasingumo. Tai puikus metas analizuoti dvasinius prioritetus ir vertybes, ieškoti tikėjimo, ar tiesiog gyvenimo prasmės. Matyt, tik Žuvims yra lemta idealizuoti gyvenimą, bei mistifikuoti egzistenciją ir suteikti idealistinę žemiškos  realizacijos  prasmę.

Tai metas, kuomet gimsta platoniški ryšiai, atsiskleidžia meniniai gabumai, sugrįžta tikėjimas aukštesniąja jėga.

Tuo pačiu Žuvų dominavimas gali kelti iliuzijas apie save ir pasaulį, kas dažniausiai turi neigiamas pasekmes. Taigi, vasario antroji pusė turės ir neigiamų patirčių. Yra prasmės pasisaugoti sukčių, ilgapirščių.

Matyt, svarbiausias mėnesio įvykis bus Merkurijaus retrogradinis judėjimas nuo vasario 17 dienos. Todėl svarbius reikalus ir sutartis pasirašykime iki šios datos. Keliones taip pat yra prasmės planuoti pirmąją mėnesio pusę.

Merkurijus yra ta planeta, kuri yra arčiausiai Saulės, todėl jos poveikis yra pernelyg sumenkinamas. Merkurijus yra atsakingas už tai, kaip žmogus išreiškia save ( žodis, gestai, mimika, judesiai, judrumas/aktyvumas), kaip suvokia jį supantį pasaulį, už gebėjimą socializuotis ir bendrauti su kitais visuomenės nariais. Merkurijus- tai mūsų pasaulio matymo ir suvokimo filtras, turintis didelę įtaką nervų sistemos ir psichinei būsenai. Todėl kiekvienas Merkurijaus judėjimo pasikeitimas yra labai svarbus laikotarpis kiekvienam asmeniui individualiai.

Kuomet planeta ima judėti retrogradu, t.y. atbulai jai įprastam judėjimo būdui, keičiasi  visų su ja susijusių reikalų svarba mūsų gyvenimuose.

Pozityviais pokyčiais galima pavadinti norą sugrįžti prie buvusių mokslų, nebaigtų skaityti knygų, atnaujinti  senus, nutrauktus ryšius, tesėti kažkada duotus pažadus.

Negatyviai planeta reiškiasi tuo, kad sukelia didelę skubą tuose reikaluose, kur skubėti tikrai tokiu metu nederėtų: tai persikraustymai, dokumentų pasirašymai, pažadų dalijimai, kelionės. Retrogradinis Merkurijus mumyse mintis įjungia labai staiga ir reikalauja skubios jos realizacijos. Tik ne visada tai pozityviai vertinama praėjus tam tikram laikui ( jei tiksliau, pasibaigus retro fazei). Vis tik rekomendacija būtų gerai apgalvoti ir tik tada veikti. Labai svarbu savo darbuose ir išoriniuose pasireiškimuose sulėtinti tempą. Tuomet tokiu metu priimti sprendimai džiugins ir vėliau.

Tokiu metu prasminga atsisakyti kelionių į užsienį, pirkti ryšio priemones, vaizdo ir garso aparatūrą, pirkti/parduoti/nuomoti, pradėti mokytis/studijuoti. Jei vis tik tektų pasirašyti sutartis ar bet kokius svarbius dokumentus, svarbu išsaugoti atidumą- perskaityti kiekvieną punktą ypač atidžiai ir nuosekliai. Jei turite norą susigrąžinti seną draugystę- šis laikotarpis tam puikiai tinka.

Retro fazės metu labai naudinga peržiūrėti turimą informaciją, susitvarkyti kompiuterio failus, pasidaryti svarbių dokumentų kopijas. Gerai seksis permąstyti senus projektus ar kažkada kilusias idėjas.

Venera nuo vasario 8 dienos pereis į Avino zodiako ženklą. 

Kaip žinia, Avinas priklauso ugnies stichijai, jį valdanti planeta yra išskirtinai vyriška ( Marsas). Venerai keliaujant Avino  valdomis ji tampa dominuojančia, aktyvia, karinga ir tiesia, egoistiška.  Dėl šios priežasties Veneros padėtis Avino zodiako ženkle yra laikoma nepalankia, silpna ( planeta čia turi 0 balų).

Tačiau tokia Venera turi savo žavesio. Ji pilna veržlumo ir energijos. Tokia moteris nenustygsta vietoje, visada išsiskiria išoriniu ryškumu, tiesumu ir kartais grubumu. Tokiu metu moterys gali tapti šiek tiek karingos, demonstratyvios ir drąsiai siekiančios savo tikslų.

Vyrai turėtų išlikti ramūs, jei priešingos lyties atstovės drąsiai kalbins pirmos, nelauks vyriškos iniciatyvos, tačiau ją reikš pačios. Santykiuose tokiu metu gali padaugėti konfliktų, stiprės seksualinė santykių pusė, gali pasireikšti tam tikra konkurencija  poroje.

Tokiu metu nepalanku:

  • tuoktis;
  •  imtis naujų finansinių projektų/investuoti/skolintis/skolinti;
  •  keisti įvaizdį;
  • atlikti plastines operacijas.

Tokiu metu palanku:

  • stokojančioms drąsos moterims palanku mokytis ją atskleisti;
  • užmegzti romanus, kur dominuoja išskirtinai seksualinis akcentas;
  • nutraukti santykius;
  • ugdyti pasitikėjimą savimi.

Na, o vyrų planeta Marsas, nuo vasario 16 dienos įžengs į Ožiaragio valdas.

Marso padėtis Ožiaragyje labai stipri, jis čia turi aukščiausią balą.

Kaip tai gali įtakoti mūsų visų gyvenimus?

Pirmiausia tai puikus metas tikslų siekimui. Marso motyvacija ir energija puikiai balansuojama ir struktūruojama Saturno ( Ožiaragio zodiako ženklo valdovo).

Kitas pastebėjimas – tokiu metu vyrų elgesys tampa labiau tikslinis, nukreiptas siekti konkrečių rezultatų. Išnyksta blaškymasis tarp norų, atsiranda aiškus ir subalansuotas suvokimas kokios šiandien yra vertybės ir kokie norai.

Tai puikus metas būsto pirkimui, statybos pradžiai, namo/būsto remontui.

Labai gera tokiu metu įvesti į savo gyvenimą sportą ar bet kokią aktyvią fizinę veiklą. Tikėtina, kad rezultatų siekti bus lengva, motyvacija bus nepalaužiama, todėl tikslai bus pasiekti.

Vyrams tokiu metu labai palanku stiprinti savyje vyriškąjį pradą. Kaip tai padaryti? Pirmiausia vyras žino, ko nori iš savo gyvenimo. Jo labai aiškios vertybės, moralė. Reiktų pradėti nuo savo vertybių supratimo ir išsiaiškinimo.

Moterims tai gali būti toks metas, kuomet iš vyrų pusės truks flirto, lengvumo ir neįpareigojančių santykių. Tai laikas labai rimtiems vyrams.

Kitas svarbus niuansas- tai tikrų karjeristų laikas. Ožiaragis yra tiesiogiai susijęs su aukštomis pozicijomis ir karjeros siekiais.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.