2020 metų horoskopas Jaučiui

Ateinantys Žiurkės metai idealūs savo energetika Jaučiui. Jie abu priklauso žemės stichijai. Todėl galima drąsiai teigti, kad ateinantys 2020 -ieji bus vieni geriausių Jaučiam.

Praėjusieji metai kėlė daug sumaišties ir skatino Jaučius elgtis pernelyg impulsyviai ir neapgalvotai. Ir tai ramiajam zodiako atstovui išties tikras iššūkis. Tad 2020 metais jaučiai tikrai atsikvėps ir jausis ypatingai patenkinti.

Metai žada išsiskirti padidėjusiais finansiniais interesais. Tai reiškia, kad Jaučiams bus svarbu padidinti savo pajamas, atrasti patikimus uždirbimo būdus. Taip pat metų globėja metalinė Žiurkė žada pripildyti aruodus taupiems ir racionaliems zodiako atstovams.

Pavasarį ir vasarą matyti puikios galimybės išspręsti asmenines problemas. Vieniši turėtų sutikti sau brangų žmogų, esantys santykiuose jus stiprėjantį ryšį. Ateinantys metai žada visais atžvilgiais pagerinti asmeninius santykius, kad ir kokioje stadijoje jie būtų.

Puikios perspektyvos laukia ambicingų Jaučių. Jei turite rimtų karjeros, profesinių siekių, ateinantys metai tam patys tinkamiausi. Ir, labai tikėtina, jog pasiekti bus taip lengva, kad net bus pojūtis, jog sėkmė jūsų angelas sargas.

Bendrai, jaučiams metai žada būti tikrai geri. Matyti didelės ir reikšmingos perspektyvos, nauji šansai ir proveržiai. Svarbiausia, kad ir Jaučiams kaip oras būtinas stabilumas garantuotas. Nieko nenuspėjamo ir ekstremalaus!

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė ( Kungienė)

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.