2019 metų horoskopas Vėžiui

Vėžiams metai bus kontrastingi, kupini įvykių ir reikšmingų patirčių. Esminė metų tema bus santykiai. Ir ne tik santuokiniai, bet ir verslo, veiklos partnerystės.

Situacija tokia, kad jau apie 10 metų Vėžio zodiako ženklą per opozicijos aspektą veikia griovimo planeta Plutonas. Šita įtaka dar truks apie 5 metus. Todėl tiek Vėžiams, tiek bet kuriems kitiems turintiems planetų šiame zodiako ženkle lengva nebus. Bet po to sunkumo ateis naujas laikotarpis, naujas etapas.

Taigi, 2019 metais Vėžiai turės situacijas santykiuose, santuokoje, kurios privers permąstyti asmeninį požiūrį į partnerystę, pačią santuokos vertę. Čia gali būti situacijos, susijusios su antros pusės poelgiais ( neatmetama neištikimybės tema), arba dėl jūsų pačių poelgių. Žvaigždės sako, kad tokiu metu neverta laikytis įsikabinus kito žmogaus, leisti baigtis tam, kas išgyveno savo bendrą etapą. Jei priešinsitės, gausite dvigubai. Plutonas nejuokauja, todėl geriau neiti su juo į konfliktą.

Tiems, kas turi teisinių reikalų, metai gali būti sudėtingi. Procesas arba baigsis kitaip, nei tikėjotės, arba gausite gerokai mažiau, nei buvo suplanuota. Jei planuojate turėti teisinių dalykų, 2019 metais būtų išmintinga jų atsisakyti.

Netikėtumų bus darbo reikaluose. Ieškantys darbo iki žiemos pradžios jau bus oficialūs darbuotojai. O tie, kas puoselėja viltį pakeisti esamą darbo vietą į ” šiltesnę”, turėtų sėkmė lydėti pavasarį arba rudenį.

Gali stipriai pasikeisti jūsų draugų ir bičiulių ratas. Jus ypač trauks įdomūs ir charizmatiški asmenys, su kuriais bičiulystė bus dinamiška ir nenuobodi.

Sveikatos dalykai išliks aktualūs visus metus. Tai gali būti rimtos virškinimo ( dažniausiai Vėžiai turi skrandžio bėdų) ligos, taip pat dėmesio gali pareikalauti širdis, stuburas, kaulų sistema, dantys.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.