2019 metų horoskopas Vandeniui

Vandeniams 2019 metai turėtų būti labiau ramūs, be akcentuoto visuomeninio gyvenimo ir grandiozinių planų realizacijos. Astrologinė situacija metų bėgyje akcentuoja labiau vidinių procesų, transformacijos svarbą. Reiktų suprasti, kad vidinis persitvarkymas, nėra  viešas gyvenimas, irgi  nėra tik meditacijos ir dvasinės praktikos ( mantrų giedojimas, orientacija tik į religines bendruomenes ir jų veiklą). Vidinis 2019 metų gyvenimas labiau sako, kad jums turėtų būti svarbu susitvarkyti, išsivalyti savo vidinį pasaulį: atsikratyti įsisenėjusių kompleksų, įsitikinimų, tam tikrų scenarijų cikliškumo. Apsivalymo procesas svarbus tam, kad išeitumėte į geresnį, jeigu norite- aukštesnį lygmenį ( sielos evoliucijos prasme). Tik pašalinę vidinius trukdžius turėsite kitais metais socialinį, visuomeninį proveržį. 2019 metai geriausiai realizuosis tiems, kurie išliks pastabūs ir jautrūs savo vidiniams gyvenimui. Tai apsivalymo, išsiveržimo iš vidinių ribų metas.

2019 metais turėtų pasikeiti jūsų bendravimo ratas, aplinka. Jau nuo kovo 7 dienos pastebėsite poreikį naujoms pažintims. Drąsiai junkitės prie bendraminčių rato, šliekitės prie panašių į jus asmenų. Tai yra draugiško ir neįpareigojančio bendravimo metai.

Žvaigždės sako, jog stipriai ir rimtai domėsitės astrologija, astronomija, kosmosu. Ir tai puikus metas šių disciplinų studijoms.

Metai bus dinamiški , kupini judėjimo, trumpalaikių kelionių. Tai jus praturtins ir kels laisvės jausmą. Patirkite tai 🙂 Kažkas galbūt pakeis gyvenamąją vietą. Ir tai gali būti persikėlimas į kitą miestą ar vietovę.

2019 metais sutiksite daug puikių ir įdomių žmonių. Kai kurie jų gali užimtas aukštas socialines ar visuomenines pozicijas. Yra didelė viltis, kad jie taps jūsų artimais draugais.

Pajamos gali kelti tam tikrų baimių ir abejonių. Bet, labiausiai tikėtina, jos neturės realaus ir aiškiai įvardijamo pagrindo.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.