2019 metų horoskopas Mergelei

Mergelėms 2019 metai gali atnešti naujus namus, ilgai lauktą santuoką ir netikėtą kelionę, bei šeimos pagausėjimą.

Išsiilgusioms namų jaukumo ir šeimos idilės žvaigždės žada pačius geriausius rezultatus. Panašu, kad jau metų pradžioje prasidėjęs flirtas ( iš pirmo žvilgsnio nieko nežadantis), metų pabaigoje išsivystys į tvirtą sąjungą. Būkite dėmesingi Žuvų arba Šaulio zodiako atstovams. Jie vieni didžiausių pretendentų į jūsų sunkiai pasiekiamą širdį.

Daug darbo lauke ir jūsų namuose. Vieni tvarkys, remontuos ir kitaip puoselės šeimos lizdelį. dar kiti rimtai planuos ir įsigys savo būstą. Geriausia ir palankiausia to imtis iki balandžio 11 dienos. O vėliau tam palankus laikas bus nuo rugpjūčio 18 dienos.

2019 metų astrologinis fonas labai palankus pratęsti giminę. Ir yra vilčių, kad jūsų racionalus protas šiemet bus bejėgis prieš žavią kūdikio šypseną. Linkiu produktyvių naktų ir ne tik 🙂

Puikūs metai kūrybai. Jei manote, kad neturite menininko gyslelės, 2019 metais persigalvosite. panašu, kad labai netikėtai, bet stipriai kursite. Ir visai nesvarbu koks tai menas.

daug linksminsitės, galbūt net imsite sportuoti. Žvaigždės žada daug malonių akimirkų ir neišdildomų įspūdžių visų metų bėgyje.

Jūsų ir taip jau turiningus metus turėtų praturtinti labai netikėta kelionė. na suprantama, kad namai, šeima ir vaikai pasiglemš visą metų dėmesį. Ir apie keliones tikrai galvosite mažiausiai. Kol vieną dieną sulauksite neįtikėtino ir stulbinančiai greito pasiūlymo. Vykite. Jums tikrai patiks 🙂

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.