2019 metų horoskopas Liūtui

2019 metai Liūto zodiako atstovams gali atnešti meilės svaigulį, vaiko gimimą ar tiesiog malonias akimirkas. Nors Jupiterio kelionė Šaulio zodiako ženklu žada sėkmę ir Liūtams ( kaip tos pačios ugnies stichijos atstovams), tačiau konkretizuojant, Liūtų didžiosios dovanos laukia išvardytose srityse.

Taigi, vienišiai ar nusiteikę meilės iššūkiams, tegul daugiau laiko leidžia viešumoje, pasilinksminimo ir pramogų zonose. Taip suteiksite sau daugiau šansų ir galimybių susipažinti su potencialiais meilės objektais. Tiems, kurie labiau intravertai ir namisėdos, žvaigždės vistiek suorganizuos pasimatymų su santechnikais, laiškininkais, elektrikais.

Planuojantiems šeimos pagausėjimą, metai žada būti vaisingi. O tiems, kurie patenkinti savo meilės vaisių skaičiumi, tebūnie budrūs ir itin atsakingi.

Dar 2019 metai žada būti ypač kūrybiški. Didelės sėkmės sulauks meno srities atstovai. Arba atras naujas kūrybos šakas.

Metai palankūs įgyvendinti asmeninius projektus, atrasti naują hobi. dėl pastarojo matyt taip pamesite galvą, kad juo tegyvensite.

2019 metais Liūtai gali išgyventi sunkumus darbe, santykiuose su pavaldiniais, ar bendradarbiais. Tai bus susiję su atsakomybės padidėjimu, darbo apimčių neadekvatumu. Jausite nusivylimą esamu darbu ir puoselėsite slaptas viltis mesti viską. Tačiau žvaigždės rekomenduoja tai atidėti kitiems metams. Arba rizikuojate visus metus būti laisvu nuo darbu. Bedarbiu kitaip sakant.

Būkite dėmesingi savo sveikatos būklei. Labai tikėtina, kad tikrai daug laiko praleisite gydytojo kabinete dėl vienokių ar kitokių sveikatos problemų.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.