2019 metų horoskopas Dvyniams

Dvynių zodiako atstovai maždaug iki rudens pradžios kurs santykius. Tai reiškia, kad didžioji dalis vienišų zodiako atstovų sukurs ilgalaikius santykius arba sutiks tam tinkamą asmenį. Tiems, kurie jau yra santuokoje, metai žada partnerio reikalų gerėjimą tiek visuomeniniame, tiek profesiniame kontekste.

Užsiimantiems teise, bet kokios srities konsultantams laikotarpis palankus įgyti palankumo, mokių klientų antplūdžio. Kai kurie sulauks asmeninio populiarumo kilimo.

Žvaigždės perspėja, kad 2019 metais būsite labai optimistiški ir įsitikinę, kad sėkmė yra jūsų pusėje. Tačiau tai apgaulinga nuostata. Yra rizika pervertinti savo jėgas, jums trūks žemiško racionalumo. Imdamiesi naujų projektų, planų įgyvendinimo dešimt karų pamatuokite. Jei norite metų pabaigoje džiūgauti pasiektais rezultatais, daugiau racionalizuokite ir atsisakykite  svaidymosi filosofinėmis idėjomis.

Jei planuojate keliauti, yra prasmės rinktis kalnuotas vietas. Bet kokiu atveju būkite pasiruošę kelionėse susidurti su sunkumais, apribojimais ( skrydžių vėlavimas, bagažo dingimas ir pan).

Kai kurie Dvyniai aktyviai planuos susieti savo gyvenimą su užsieniu ar užsieniečiu. Žvaigždės žada palaikymą.

Nors esate iš prigimties komunikabilus, aktyvus zodiako ženklas ir rutina, pasikartojančios gyvenimo situacijos jus vargina. Tačiau 2019 metais žvaigždės rekomenduoja atsisakyti chaotiškumo, naujų intelektualinių potyrių paieškų. Jūsų nervų sistema bus ypač pažeidžiama ir jautri. Todėl menkiausios perkrovos tik sunkins padėtį.

Žvaigždės rekomenduota atrasti ramybės taikymo kasdieniame gyvenime praktikas. Jums puikiai tiktų kvėpavimo pratimai.

Visų metų bėgyje yra traumų pavojus. Sportas gali pridaryti rimtos žalos. Atsisakykite to. Praktikuokite ramybę ir susikaupimą.

Metai ypač palankūs vidiniams apmąstymams, savistabai, savianalizei. Kaip įrankį savęs pažinimui žvaigždės jums rekomenduoja astrologiją.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.