Jupiteris Šaulyje- daugiau laimės ir džiaugsmo! (18.11.08-19.12.03)

Išgyvenome sudėtingus metus. Jupiteris keliaudamas Skorpiono zodiako ženklu kėlė į paviršių  skausmingas jo temas. Jupiterio perėjimas į Šaulio zodiako ženklą ženkliai pakeis negatyvias ir sudėtingas Skorpiono energijas į pozityvias, draugiškas ir atviras. Ateina puikus laikas- turėsime labiau džiaugsmingus metus. Jau šiandien, 2018 metų lapkričio 8 dieną, 14:39 Lietuvos laiku!

Nuo 2018 metų lapkričio  8 dienos Jupiteris pradės kelionę Šaulio  zodiako ženklu. Ji tęsis iki 2019 metų gruodžio  3 dienos.

  Jupiteris astrologijoje susijęs su gerbūvio siekimu, noru realizuotis socialinėje sferoje. Jupiteris taip pat simbolizuoja plėtrą, vystymąsį bei  išėjimą iš įprastinės būsenos. Todėl susijęs su tolimomis kelionėmis, užsienio reikalais, aukštuoju mokslu, pozityviomis permainomis, socialiniais pasiekimais, globa.  Jupiteris – simbolis tikėjimo, nes kai kalba eina apie tai, kas neįprasta, nežinoma, tik tikėjimas veda žmogų pirmyn. Jis religijos globėjas, suteikia žmogui optimizmo.  Astrologijoje Jupiteris vadinamas Geradariu, didžiuoju Globėju. Ryškiausia Jupiterio savybė dosnumas ir optimizmas.

Ciklas per kurį ši planeta apkeliauja visą zodiako ratą yra 12 metų. Tai reiškia, jog viename zodiako ženkle išbūna apie metus. Naujos galimybės, kurias atveria ši gausos ir galimybių planeta, suteikiamos tik kartą per 12 metų.

Šaulio zodiako ženklas yra Jupiterio namai, čia ši planeta yra valdovė, turinti aukščiausią statusą. Todėl planetai įžengus į savo teritoriją planetos energijos plėtosis lengvai ir aiškiai.

  Ko galima tikėtis Jupiteriui keliaujant Šaulio zodiako ženklu:

  • daugės kelionių ar bent jau noro pažinti kitas šalis ir kultūras;
  • atsiras noras plėsti žinias per studijas; tai puikus metas aukštosioms mokykloms ir universitetams ( padaugės studentų skaičius); labai geras laikas mokytis bet ko, ypač užsienio kalbų;
  • padaugės išvykstančių išbandyti save į užsienio šalis; tai tikėtina padidins ir emigracijos mastus;
  • pagerės nuotaikos – daugiau džiaugsmo, optimizmo ir dosnumo;
  • puikus metas bet kokiai plėtrai, ypač per užsienį, užsieniečius.

Kas gali tikėtis Jupiterio palaikymo minėtu laikotarpiu:

  • pirmiausia tai ugnies stichijos zodiako ženklai: Avinai, Šauliai ir Liūtai;
  • lengvai, bet su asmeninėmis pastangomis, sėkmės gali tikėtis ir oro stichijos atstovai: Dvyniai, Svarstyklės, Vandeniai.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.