Saulė Svarstyklėse- balanso ir harmonijos laikas

Nuo 2023 metų rugsėjo 21 dienos  Saulė įžengė mėnesiui į Svarstyklių zodiako ženklo valdas. Čia ji svečiuosis iki spalio 22 dienos. 

Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas. Saulė asmeniniame horoskope įkūnija džiaugsmo vietą bei būdus, kaip tai galime pasiekti. Kuomet tranzitu šis dangaus šviesulys keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jo energetiką jaučiame visi, nepriklausomai nuo mūsų pačių asmeninės Saulės padėties gimimo brėžinyje.

Svarstyklių zodiako ženklas priklauso kardinaliam kryžiui bei oro stichijai.

Tai gracingumas, subtilumas, harmonijos siekis. Atsakingos už mentalinį visuomenės lauką. Labai svarbi visuomenės nuomonė. Sugeba atskirti informaciją ir struktūras. Jaučia formą ir struktūras. Gyvenimą stengiasi užpildyti prasmėmis. Atsirenka kontaktus, su bet kuo nebendrauja. Kontaktai gilesni ir juos labai vertina. Mėgstamiausia frazė „aš ne bet kam ir man ne bet kas“. Tai elitinis ženklas. Daug rafinuotumo. Mėgsta mažesnius kolektyvus. Puikus partnerystės ženklas. Sunkiai priima sprendimą, nes jaučia visų norus ir nuotaikas. Siekia gyvenimo harmonijos ir pusiausvyros  visur: aprangoje, santykiuose. Subtiliai jaučia aplinką. Moka spręsti ginčus, sutaikyti besipykstančius, pašalinti įtampą. Susidomėjimas partneryste, bendravimu, apsikeitimu nuomonėmis. Įgimtas poreikis dalintis džiaugsmais ir rūpesčiais su kitu žmogumi, kitaip džiaugsmas tampa nepilnavertis, o rūpestis – ypatingai kartus. Siekis sąžiningumo ir objektyvumo, noras subalansuoti: baltą juodai, juodą baltai, iš čia kyla neryžtingumas ir nepastovumas.

Veiklos sferos: tarpusavio santykiai, estetika, menai, diplomatija, advokatai, konsultacinė veikla.

Spalva: jaunos žolės, rožinė, pastelinės spalvos.

Kuomet Saulė keliauja Svarstyklių zodiako ženklu yra tinkamas metas bet kokio pobūdžio santykiams: tai ir verslo/veiklos partnerystė, santuoka, bendradarbiavimas ar tiesiog kontaktais su žmonėmis. Tokiu metu puikiai seksis bendrauti, mokytis ir laikytis etikos dalykų, įsiklausyti į kito nuomonę.

Tai idealus laikas pirkiniams, garderobo atnaujinimui, parodų lankymui. Ir bendrai, bet kokiems grožio, meno, partnerystės dalykams.

Tai puikus metas rasti gyvenime harmoniją ir balansą.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.