Merkurijus Mergelėje- laikas mokytis! ( 18.09.07-09.27)

2018 metų rugsėjo 7 dieną Merkurijus įžengė į Mergelės valdas. Čia jo viešnagė truks iki rugsėjo 27 dienos.

Merkurijus yra planeta, atsakinga už mąstymo procesus, žinių perdavimą ir įsisavinimą, komunikaciją, analitiškumą, nervų sistemos ypatumus.

Merkurijus padeda sąmonei kontaktuoti su aplinkiniu pasauliu, naudojantis visais bendravimo būdais – kalba, rašyba, mimika, gestais.  Merkurijaus padėtis horoskope parodo:

  • Žmogaus mąstymo ypatumus, pvz., ar jis linkęs į analizę ar sintezę, su kuo linkęs turėti reikalų: su sausais faktais ir skaičiais ar su spalvingais, bet ne konkrečiais veiksniais. Su Merkurijumi siejamos ir tokios savybės kaip įžvalgumas, gudrumas, lankstumas, vikrumas.
  • Kaip žmogus bendrauja su kitais žmonėmis, kaip reiškia savo mintis žodžiu ir raštu. Geriausiu savo pasireiškimo atveju būtent Merkurijus dovanoja žmogui iškalbingumą.
  • Žmogaus nervinius ypatumus, t. y. kaip jis reaguoja į skirtingus įvykius – greitai ar lėtai, ar reakcija stabili, ar nenuspėjama net pačiam žmogui.

Merkurijus Mergelėje stiprus, čia jo buveinė ir egzaltacija. Išsiskiria imliu analitiniu protu. Linkęs prie skaičių, faktų, smulkiausių detalių, todėl domisi veiklomis, kurios kitiems žmonėms atrodo nepakenčiamai nuobodžios. Žmogus mėgsta viską sisteminti, dėlioti į lentynas ir dažnai jam įdomesnis pats procesas nei galutinis rezultatas. Jis gali tobulėti moksle, bet žymiai geriau jaučiasi materialiose, praktiškose srityse nei visiškai abstrakčiose srityse. Toks žmogus – apsigimęs kritikas, nes turi ypatingą talentą visur matyti trūkumus. Jis gali būti puikus inžinierius, gydytojas, bet kartu ir turi puikius šansus tapti nepataisomu bambekliu. Žmogus mėgsta įvairovę. Kai kurie tiesiog negali ilgai užsiimti vienu ir tuo pačiu reikalu, ypač jei tai reikalauja ilgalaikių pastangų. Jis nuolat pereina nuo vienos veiklos prie kitos ir sudaro įspūdį, kad pats veiklos pokyčio procesas domina kur kas labiau nei galutinis tikslas. Turėdamas gausias žinias, žmogus dažnai patiria sunkumus su jų perteikimu, nes ne visada yra iškalbingas ir lengvai reiškia mintis. Jam reikia mokytis reikšti savo mintis kaip galima trumpiau ir paprasčiau, kitaip jo klausytojams paprasčiausiai nepakanka kantrybės išklausyti faktų iki galo.

Tokiu metu ypač geras laikas pradėti bet kokius mokslus. Savo dokumentuose, kontaktuose pagaliau įvesti tvarką. Laikas palankus dokumentų pasirašymui. susitarimams.

   Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.