Saulės užtemimas liepos 13 – įžvalgos ir rekomendacijos

2018 metų liepos 13 dieną, 6:04 val Lietuvos laiku įvyks Saulės užtemimas Vėžio zodiako ženkle. Užtemimas bus dalinis, Mėnulis Saulės diską uždengs trečdaliu. Lietuvoje jo stebėti negalėsime. 

Užtemimo taškas vyks 21 Vėžio zodiako ženklo laipsnyje ir formuos tikslią opoziciją su Plutonu ( Ožiaragyje) ir triną su Neptūnu ( Žuvyse).

Kiekvienas užtemimas aktyvuoja tam tikras temas, kurios tampa svarbiausios užtemiminiu laikotarpiu. Taigi, minėtas laikotarpis išskiria Vėžio ir Ožiaragio zodiako temas.

Vėžys simboline prasme yra susijęs šeima, šaknimis, motinyste, vaikyste, jausmais ir emocijomis, pasąmone, vidiniu pasauliu, intuityvumu, saugumo poreikiu. Tai globos ir noro rūpintis ženklas.

Ožiaragis simboline prasme yra siejamas su aukščiausia valdžia, socialiniais ir karjeros pasiekimais, tvarka ir įstatymu, valdžia. Tai tam tikros taisyklės, kurioms paklūstame ( įstatymai) ir moralinės vertybės ( kurias susikuriame sau patys). Tai apribojimai ir racionalumas. Tikslų planavimas ir nuoseklus jų siekimas.

Ko galime tikėtis, sulaukti užtemimo dieną ( ir plius minus 3 dienos):
užtemimo energetika pakankamai įtempta ir reikalaujanti transformuotis. Reiškia, būsime kažkokiu būdu ( kažkam švelniai, kažkam drąstiškai) atgręžti i savo asmeninius poreikius, pojūčius ir norus, ir priversti atsisakyti primestų normų ir standartų. Įžvalgos gali būti intuityvios, ateiti sapnų pavidalu. Arba tiesiog patirsime asmeninę akistatą su mus spaudžiančiais ir ribojančiais faktais, ir intuityviu žinojimu/suvokimu  kas man/tau yra geriausia.

Tokiu metu gali vykti įvykiai, kuriems bus sunku daryti įtaką. Prasminga yra priimti bet kokius pokyčius ir jiems nesipriešinti. Turime būti atviri pokyčiams, kurie neišvengiami gyvenime. Ir nebūtinai jie bus pozityvūs ( faktine prasme), tačiau jų pasekmės turės teigiamą reikšmę.

Kas stipriausiai pajus užtemimo poveikį:

stipriausias poveikis žadamas Vėžiams ir Ožiaragiams, ir visiems tiems, kurie turi asmeninių planetų šiuose zodiako ženkluose. Taip pat tiems, kurių Ascendentas yra Ožiaragyje, Vėžyje.

Saugumo priemonės užtemimo metu:

minėtomis dienomis atsisakyti bet kokių chirurginių, medicininių procedūrų;

apeiti masines žmonių susibūrimo vietas;

atsisakyti bet kokių svaigalų, kvaišalų ar psichiką veikiančių medžiagų.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.