Marsas Vandenyje -kiek esi laisvas savo gyvenime? ( 18 05 17- 08 27)

2018 metų gegužės 17 dieną Marsas įžengė į Vandenio zodiako ženklą. Čia jo kelionė tęsis ilgiau nei yra įprasta šiai planetai ( 2 mėn) – iki rugpjūčio 27 dienos. Kelionę ilgins planetos retrogradinis judėjimas ( nuo 06 26). . Apie tai plačiau bus kitas blogo įrašas.

Marsas yra karo, vyrų, motyvacijos ir energijos planeta. Ji apsprendžia asmens seksualumą, domėjimąsi priešinga lytimi, sportinius interesus ir konkurencingumą. Tai motyvacija, energijos lygis, gebėjimas būti iniciatyviu, karingu, gynėju, motyvatoriumi.

Vandenio zodiako ženklas priklauso oro stichijai, todėl orientuotas į intelektualumą, komunikaciją ir bendravimą, aukštesnius dvasinius siekius. Tai draugystės ir bendrumo su kitais ženklas. Jam ypač svarbi laisvė ir galimybė būti nepriklausomu reiškiant savo nuomonę, veikiant, pasirenkant gyvenimo būdą.

Kuomet Marsas keliauja Vandeniu, tampa labiau aktuali draugystės ir bendraminčių tema. Todėl tai puikus metas ieškoti draugų, užmegzti draugiškus ryšius. Norintiems pradėti sportuoti, tokiu metu geriau rinktis grupinius sportinius užsiėmimus, ar bendrai užsiimti aktyvia veikla gamtoje.

Tokiu metu vyrai gali stipriai jausti laisvės ir priklausymo grupei  ( vyrų žinoma 🙂 )poreikį. Todėl moterims prasminga užsiimti savo reikalais, nes vyriško dėmesio daug nesulauksime.

Tokiu metu gali padaugėti laisvų ir neįpareigojančių seksualinių kontaktų. Bendrai, tokiu metu užsimezgę santykiai turės tam tikrą laisvės temą.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.