Merkurijus Avine- kai žodis gali žeisti ( 18 03 06- 05 13)

2018 metų kovo 6 dieną, Merkurijus įžengs į ryžtingąjį Aviną, kur išbus iki gegužės 13 dienos. Merkurijus viename zodiako ženkle būna iki 20 dienų, tačiau šiemet kovą turėsime ir retro periodą. Todėl planetos vizitas Avino zodiako ženkle užtruks ilgiau nei įprasta. 

Merkurijus yra komunikacijos, gestų, mimikos, informacijos ir kelionių planeta. Jai keliaujant Avino zodiako ženklu mūsų bendravimas įgaus daugiau aktyvumo, nuomonę reikšime ir ginsime pakankamai drąsiai, aktyviai ir ryžtingai. Gali stiprėti konfliktai tarpusavio bendravime dėl kitokios nuomonės nepriėmimo, nemokėjimo vesti derybas, ieškoti kompromiso.

Merkurijus, būdamas ugnies stichijoje, tampa ypač aštrus, garsus, demonstratyvus ir bekompromisis. Todėl yra tam tikra rizika prisišnekėti ( ko vėliau pasigailėsime), susipykti ( dėl skirtingų nuomonių ir mėginimo lyderiauti/konkuruoti  dialoge, nei prisitaikyti). Bendrai, tai žodinės kovos metas, kai ištarta frazė gali stipriai žeisti.

Tokiu metu labai palanku ginti savo interesus, drąsiai išsakyti tai, kas kelia nepasitenkinimą, imtis saviraiškos per žodį, informacijos priemones.

Gali padidėti traumų rizika. Mat Merkurijus yra atsakingas už rankas ir kojas, o Marsas- už traumas per skubėjimą, neapdairumą, išsiblaškymą.

Tai gali būti sudėtingas metas besimokantiems. Sunku bus susikaupti, sistematizuoti žinias ir informaciją. Norėsis trumpo mokymosi ir greitų rezultatų.

Gali būti sunku tesėti pažadus dėl labai greitai besikeičiančios nuomonės.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.