Marsas Ožiaragyje – kai vyrai žino, ko nori! ( 18 03 18- 05 16)

2018 metų kovo 18 dieną Marsas dviems mėnesiams  ( iki gegužės 16 dienos) persikėlė į Ožiaragio zodiako ženklą.

Marso padėtis Ožiaragyje labai stipri, jis čia turi aukščiausią balą. 

Kaip tai gali įtakoti mūsų visų gyvenimus?

Pirmiausia tai puikus metas tikslų siekimui. Marso motyvacija ir energija puikiai balansuojama ir struktūruojama Saturno ( Ožiaragio zodiako ženklo valdovo).

Kitas pastebėjimas – tokiu metu vyrų elgesys tampa labiau tikslinis, nukreiptas siekti konkrečių rezultatų. Išnyksta blaškymasis tarp norų, atsiranda aiškus ir subalansuotas suvokimas kokios šiandien yra vertybės ir kokie norai.

Tai puikus metas būsto pirkimui, statybos pradžiai, namo/būsto remontui.

Labai gera tokiu metu įvesti į savo gyvenimą sportą ar bet kokią aktyvią fizinę veiklą. Tikėtina, kad rezultatų siekti bus lengva, motyvacija bus nepalaužiama, todėl tikslai bus pasiekti.

Vyrams tokiu metu labai palanku stiprinti savyje vyriškąjį pradą. Kaip tai padaryti? Pirmiausia vyras žino, ko nori iš savo gyvenimo. Jo labai aiškios vertybės, moralė. Reiktų pradėti nuo savo vertybių supratimo ir išsiaiškinimo.

Moterims tai gali būti toks metas, kuomet iš vyrų pusės truks flirto, lengvumo ir neįpareigojančių santykių. Tai laikas labai rimtiems vyrams.

Kitas svarbus niuansas- tai tikrų karjeristų laikas. Ožiaragis yra tiesiogiai susijęs su aukštomis pozicijomis ir karjeros siekiais.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.