Pilnas Mėnulio užtemimas Liūte sausio 31 dieną

2018 metų sausio  31 dieną, 15:29  val  Lietuvos laiku išgyvensime Pilną  Mėnulio užtemimą Liūto zodiako ženklo 11 laipsnyje. Žemės šešėlis kris ant viso Mėnulio paviršiaus, uždengdamas pastarąjį pilnai, todėl užtemimas bus pilnu.  Šį užtemimą galės stebėti Azijos, Australijos, didžioji dalis šiaurės Amerikos dalies, šiaurės Europos, Rusijos  gyventojų. Yra teigiama, jog didžiausią užtemimo poveikį jaučia tų šalių gyventojai, kur jis yra matomas.

Tai pirmas užtemimas 2018 metais. Bendrai, šiemet stebėsime du Mėnulio užtemimus ir tris Saulės užtemimus.

Mėnulio užtemimai visada vyksta esant Mėnulio pilnaties fazei, todėl vienas priešais kitą išsidėstę Saulė ir Mėnulis aktyvuos Liūto ir Vandenio zodiako ašį. Ji savo simboline prasme yra siejama su džiaugsmu, draugais, vaikais, kūryba ir meile.

Ko būtų galima tikėtis, vertinama pagal užtemimo aktyvuojamus taškus ir planetų išsidėstymą.

Mėnulio užtemimas dažnai atveria užslėptus pasąmonės resursus, poveikis dažniau vidinis ( nes Mėnulis yra siejamas su žmogaus jausmais, vidiniais poreikiais), paslėptas. Pagrindinis užtemimo taškas, patekdamas į Liūto zodiako ženklą tiesiogiai iškelia reikalus, susijusius su valdžia, lyderyste, kūrybiškumu, vaikais. Saulės buvimas Vandenio zodiako ženkle aktyvuoja viską, kas susiję su naujovėmis, netradiciniais dalykais, intelektu, draugyste ir aukštesnių idealų siekiais.

Mėnulio užtemimo metu formuosis opozicija tarp Mėnulio Liūte ir Veneros bei Saulės Vandenyje. Šis užtemimas vyks ties kylančiu Mėnulio mazgu, todėl  užtemimas gali  atverti naujas galimybes. Dėl šios priežasties užtemimo metu ir laikotarpiu ( savaitė iki ir savaitė po) palanku planuoti ne tik metų darbus ir reikalus, bet ir ateitį.  Labiausiai tikėtina, kad užtemimas palies santykių reikalus ( dėl Veneros aspekto su Mėnuliu), taip pat finansus. Šios sritys gali įgauti naują vystymosi kryptį, tikėtina jog bus atrastos  naujos  galimybės, rasis papildomo potencialo šių vystymui.

Ką labiausiai palies užtemimo energetika?

Žinoma, tai Liūtai ir Vandeniai. Šių zodiako atstovai gali patirti ryškiausią poveikį – vadinasi ir reikšmingiausius pokyčius. Taip pat reikšmingų pokyčių gali tikėtis tie, kurių asmeninės planetos ir Ascedentas patenka į 11 Liūto ir Vandenio laipsnį, bei  tie, kurių asmeninės planetos yra Jaučio, Skorpiono zodiako ženkluose 5- 20 laipsniuose, nes užtemimo taškai juos veiks per įtemptą konfigūraciją kvadratūrą.

Mėnulio užtemimo metu stiprėja ir intensyvėja emocijos. Kadangi Mėnulis bus ugnies stichijos zodiako ženkle, tai emocijos ir jausmai gali reikštis ypač ryškiai ir demonstratyviai, neatmetamos dramos!

Stebėkime įvykius, kurie vyks užtemimo laikotarpiu, analizuokime savo jausmus ir reakcijas. Visa tai gali parodyti tai, kas mums svarbu, ką galime/norime keisti.

Linkiu visiems pozityvaus poveikio!

 

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.