Bendra astrologinė prognozė balandžiui

Šių metų balandžio astrologinį foną stipriai įtakos retrogradinių planetų gausa: Jupiteris visą mėnesį tęs savo jau pradėtą retro kelionę Svarstyklių zodiako ženklu, Venera- iki balandžio 26 dienos vis dar tęs judėjimą atbulai, o Merkurijus keis judėjimo kryptį į retrogradinę nuo balandžio 10 dienos ir jame liks iki gegužės 4 dienos.

Tai turės įtakos mėnesio darbams ir reikalams – pasireikš stabdymais, perspektyvos nematymu ir nebuvimu, nesuvokiamu noru panirti į vidinius išgyvenimus, apmąstymus ir potyrius. Taip bus dėl to, jog retrogradinės planetos tarsi atima galimybes judėti į priekį, o skatina atsigręžti į praeitį ir apmąstyti savo veiklos, santykių rezultatus ir patirtis. Tai savo praeities įvykių analizės metas. Jis duotas tam, kad apmąstytume savo nesėkmių priežastis ir padarytume išvadas jų daugiau nekartoti.

Saulė iki balandžio 20 dienos keliaus Avino zodiako ženklu. Jausime išaugusį pasitikėjimą savimi, didesnį energijos lygį, mūsų gyvenimuose rasis daugiau impulsyvumo ir karingumo. Tačiau kol Marsas, kuris valdo Avino zodiako ženklą, keliaus Jaučiu ( iki balandžio 22 dienos), motyvacija ir energija bus pasverta, apgalvota. Todėl veiksmuose galime pastebėti tam tikrą nuoseklumą, apgalvojimą ir materialinį vertinimą.

Tai sudėtingas laikas vyriškajai žmonijos daliai. Mat Marsas Jautyje yra silpnas, čia jo padėtis yra išvaryta. Todėl vyrams trūks greitos reakcijos ir sprendimų, jų veiksmai bus pristabdyti ir ilgai vertinami. Tam tikras stabdžio efektas pakiš  nemažai sunkumų ir išbandymų kantrybe, patikimumu ir atsakingumu. Todėl nurodytu metu geriausia rūpintis materialiniu gerbuviu ( Jautis juk atsakingas už pinigus ir visus materialinius gėrius) ir nesivelti į konfliktus su moterimis.

O konfliktinių situacijų tikrai bus, bent jau iki balandžio 4 dienos ir nuo balandžio 29 iki birželio 7 dienos. Mat Venera judės retrogradu iki balandžio 15 dienos ir minėtomis dienomis Avino zodiako ženklu. Tai yra sudėtinga Veneros pozicija, nes Avinas- tikrai vyriškas zodiako ženklas. Veneros padėtis Avine yra silpna, išvaryta. Tai suteikia moterims kovingumo, aršumo, impulsyvumo bruožų. Todėl neturėtų stebinti tai, jog konfliktų, neištikimybės  iniciatorės bus būtent moterys.

Dienas nuo balandžio 4 iki 29 dienos Venera keliaus tuo pačiu keliu, kurį praėjo sausio 4- vasario 4 dienomis. Šis sugrįžimas susijęs su retrogradiniu judėjimu, kuomet tokiu būdu judanti planeta tą patį tašką paliečia, arba praeina tą patį kelią net du/tris kart. Tai reiškia, kad sausį įvykę įvykiai ( kurie galėjo būti susiję su verslo/veiklos partneryste; santuoka;meilės ryšiais; finansais) bus pakartoti dar kartą: kažkokiu būdu sugrįšite ar sugrąžins gyvenimas link tų pačių įvykių, situacijų. Todėl tai laikas išspręsti sausį iškilusias situacijas ( nes jos liko neišspręstos, tarsi pakibo ore).

Už mąstymą atsakinga planeta Merkurijus iki balandžio 20 dienos judės Jaučio zodiako ženklu. Tai komunikacijai ir bendravimui suteiks rimtumo ir pastovumo, pokalbiai ir komunikacija bus orientuoti į konkretumą ir praktiškumą. Tai sudėtingas laikas pardavėjams, konsultantams ir visiems tiems, kurie „dirba liežuviu“. Taip nutiks dėl nenoro plepėti veltui, ypač jei pokalbis neturi galimos materialinės naudos.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.