Kovo mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams

Avinas

Kovo pradžia šio zodiako atstovams žada būti energinga ir impulsyvi. Netikėti sprendimai, veiksmai gims akimirksniu, tokiu pačiu būdu ir imsitės bet ko, kas gims jūsų mintyse. Mėnuo ne pats lengviausias – labai panašus į bėgimą minų lauku. Tačiau jausitės nesustabdomi ir  veiksite, todėl nugalėsite ir įveiksite visus sunkumus.

Jautis

Kovas jums turėtų būti labiau atokvėpio laikas. Jokie aktyvūs ir energingi veiksmai žvaigždžių nebus palaikomi. Mėnuo bendrai prasmingas dvasinėms patirtims ir ieškojimams, savo vidinių problemų analizei ir sprendimui. Tam labiausiai tiks vienuma, atsiskyrimas. Taip pat naudinga pasirūpinti savo sveikata ir jos profilaktika. Galimos infekcijos, taip pat išaugs susižeidimų rizika.

Dvyniai

Dvyniai pernelyg atsipalaiduoti neturėtų. Nors ir jaučiamas pavasario artumas kviečia aktyviai veiklai , tačiau jūsų sielos būsena kalbės visiškai priešingai. Iš tiesų mėnesio pirmoji pusė labiau tinkama vidinei savo veiksmų analizei, įsigilinimui į būties ir dvasinius klausimus. Aktyvumo daugiau pajusite nuo 15 mėnesio dienos, tuomet ir vidinė būsena keisis į labiau kovotojo ir nugalėtojo. Imkitės tuomet savo planų!

Vėžys

Šio zodiako atstovai intensyviai dirbs, o ieškantys darbo – ieškos. Bendrai, žvaigždės žada produktyvaus darbo mėnesį, kuomet tikrai seksis. Ieškantiems darbo prasminga rodyti santūrumą ir atsakingumą, tuomet jūsų sėkmės galimybės išsiplės. Vaikai ir mylimieji teiks džiaugsmą, tikėtina, kad būsite pakviesti į pasimatymą. Ieškantys poros džiaugsis pasimatymų ir gerbėjų gausa.

Liūtas

Pirmąją mėnesio pusę šio zodiako atstovai kūnu ar bent jau mintimis bus toli toli nuo gimtųjų namų. Tai laikas keliauti, pažinti ir atrasti. Tik žvaigždės įspėja pasisaugoti būnant svetur. Ten galimos vagystės, nesusipratimai, nesusikalbėjimai. Nuo antros mėnesio pusės pajusite meilę savo darbui, todėl tikrai daug nuveiksite, ir sužibėsite darbdavio akyse.

Mergelė

Pirmoji mėnesio pusė gali atnešti nemalonių žinių ar naujienų iš sutuoktinio, partnerio pusės. Gali būti, jog sužinosite tai, kas jus nelabai pradžiugins. Taip pat pasisaugokite apgavysčių. Sutartis tokiu metu pasirašykite ypač atidžiai perskaitę ir nedalinkite pažadų. Antroji mėnesio pusė žada seksualinio pobūdžio patirčių. Bendrai suaktyvės instinktyvioji jūsų prigimtis, susidomėjimą žadins mirties, dvasinių praktikų temos.

Svarstyklės

Kovas šio zodiako atstovams kels dilemas ir apsisprendimo reikalaujančias situacijas. Jums iš prigimties yra sunku priimti sprendimą, nes rūpinatės abiejų pusių gerove. Tačiau šis metas jus mokys nukreipti iniciatyvą į savo pusę. Tai kovos ir nugalėtojo laikas, todėl siekite išskirtinai savo tikslų, norų ir poreikių. ‚Aš noriu‘ turi būti jūsų devizas.

Skorpionas

Kovo mėnuo parodys silpnąsias jūsų organizmo puses. Jei šiuo laikotarpiu rimtai sirgsite, tai liga parodys jūsų silpną organizmo vietą. Išaugs buitinių ir gamybinių traumų riziką. Judėdami kelyje įgysite kažkokios neįkainojamos patirties. Tačiau yra auto įvykio rizika. Finansinė situacija turėtų būti kiek aiškesnė. Išlaikykite ekonomišką požiūrį.

Šaulys

Šio zodiako atstovams šį mėnesį teks galutinai apsispręst. Aktualūs klausimai bus susiję su karjeros, socialinio statuso pokyčiu ir situacija namuose. Gali būti, jog dėl darbo vietos pokyčio teks persikelti gyventi į kitą vietovę. Siekiantiems profesinių aukštumų laikas atneš naujas galimybes ir pozityvias perspektyvas. Po šio mėnesio jūsų gyvenime kažkas pasikeis.

Ožiaragis

Ožiaragiai kovo mėnesį aktyviai ieškos uždarbio galimybių. Panašu, jog galimybių tikrai bus. Laikas palankus išlaikyti aktyvumą ieškant užsienio kontaktų, matyti sutarties pasirašymo galimybė. Siekdami savo tikslų nepamirškite, kad jūsų gyvenime turi būti vietos ir atskirčiai, dvasinėms patirtims ir praktikoms. Sveikata gali kelti rūpesčių.

Vandenis

Dalyvausite bendraminčių susibūrimuose, spręsite draugų problemas. Santykiai su draugais gali pereiti į labiau oficialų, praktinį lygį. Vis dar išlieka aktyvus finansinis klausimas. Būsite kupini naujų idėjų kaip uždirbti dar. Tačiau aktyvių veiksmų imkitės nuo kovo vidurio. Skirkite laiko vidinėms kelionėms, savęs pažinimo praktikoms.

Žuvys

Šio zodiako atstovai jausis ypač gerai. Ir tai jūsų laikas. Todėl rodykite save pasauliui: dalyvavimas visuomeniniame gyvenime, lankymasis pasilinksminimo vietose, kultūriniuose renginiuose inicijuos puikią jūsų asmeninių metų pradžią. Švieskite ir šildykite! Planų įgyvendinimo verčiau imkitės nuo antros mėnesio pusės. Tuomet ir galimybių ir jėgų bus daugiau.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. 

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.