Kur ieškoti meilės pagal zodiako ženklą

Avinas

Aistringiems ir energingiems Avinams verta dažniau lankytis sporto salėse, varžybose arba ten, kur energija, jėga kunkuliuoja. Neįtikėtinos pažintys jūsų laukia policijos komisariate arba sporto mokykloje. Gali būti, jog jūsų išrinktasis yra auto mechanikas.

Jautis

Zodiako gurmanai savo antrąją pusę lengviau rastų ten, kur galima patiri kūniškus ir kinestetinius malonumus: pirtyse ir garinėse voniose, SPA, masažo salonuose. Taip pat gurmaniškuose restoranuose, vyno parduotuvėlėse.

Dvyniai

Zodiako inteletualieji puikiai jaučiasi būdami žmonių apsuptyje, informacijos jūroje. Dėl to galimos sėkmingos pažintys laikraščių ir žurnalų redakcijose, įvairaus pobūdžio seminaruose ir paskaitose. Savo antrąją pusę sutiksite besimokydami ar lankydami tobulinimosi kursus.

Vėžys

Ramieji ir paslaugieji zodiako atstovai savo meilės te ieško savo tėvynėje, jokiu būdu ne užsienyje. Galimos pažintys bet kokiose maitinimo įstaigoje ar vaikų žaidimų aikštelėse. Tiesiog renkantis maisto produktus prekybos centruose.

Liūtas

Zodiako išdidžiųjų sėkmė laukia pasilinksminimo vietoje. Tai gali būti klubai, pramogų parkai. Dažniau lankykitės parodose, teatre ir kine. Jei turite galimybę patekti į televiziją, tai būtinai ten būsite pastebėti.

Mergelė

Pedantiškosios zodiako atstovės labai reiklios mylimiesiems. Todėl joms palanku dažniau būti ten, kur renkasi panašaus tipo žmonės. Sėkmė jūsų laukia gydymo įstaigose ir poliklinikose, ekologinių prekių parduotuvėje ar bibliotekoje.

Svarstyklės

Estetiškosios ir elegancija trykštančios Svarstyklės savo meilės paieškas gali sėkmingai nukreipti į elitinius visuomenės vakarėlius, grožio salonus ir madų renginius. Savo meilę galite sutikti prabangių papuošalų, aukso dirbinių parduotuvėse.

Skorpionas

Paslaptingieji ir gilieji zodiako atstovai savo meilės paieškoms gali rinktis vietas, kurios kažkokiu būdu siejasi su rizika, pavojumi, ekstremalumu. Galbūt savo meilę rasite banke ar kazino? Užsukite ir į intymių  reikmenų parduotuvę.

Šaulys

Optimistiškieji ir entuziastingieji Šauliai puikiai jaučiasi toli nuo namų. Ten labai palanku atrasti sau antrąją pusę. Važiuokite į kelionę. Taip pat jums pasiseks studijų metu, lankantis teismų rūmuose ar lankantis guru paskaitose.

Ožiaragis

Konservatyvieji karjeristai Ožiaragiai turėtų dažniau suktis verslo susitikimuose, bendrauti su įtakingais ir turinčiais aukštą socialinį statusą. Sėkmė gali nusišypsoti bažnyčioje ar bet kurioje valstybinėje įstaigoje.

Vandenis

Išradingieji ir nepastovieji Vandeniai savo meilės paieškas turėtų nukreipti ten, kur daug skraidančių objektų: aerodromus, sklandymo būrelius, šuolius parašiutu. Sėkmė garantuota skrendant lėktuvu ar mokantis astrologijos.

Žuvys

Altruistiškosios ir švelniosios Žuvys turėtų dažniau lankytis senelių ar gyvūnų prieglaudose, labdaros renginiuose. Galimi susitikimai lankant  įvairias dvasines praktikas, mokantis psichologijos ar mistikos.

 

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.