Astrologinė 2016 metų prognozė Vandeniui

VandenisUgninės Beždžionės metai Vandenio zodiako ženklo atstovams žada puikias ir naudingas pažintis su įdomiais žmonėmis. Jie galbūt prisidės ar padės realizuoti jūsų planus. Iš esmės, 2016 metų energetika labai patiks zodiako keistuoliams ir laisvės fanatams Vandeniams 🙂

Metai labai didelių ir netikėtų staigmenų nežada. Bus malonių susitikimų, kurie atneš teigiamas emocijas ir gerą nuotaiką. Daugiausia laiko 2016 metais Vandeniai praleis draugų apsuptyje arba su antrąja puse. Finansine prasme metai bus tikrai dosnūs ir vaisingi. Tai susiję su tuo, jog pavyks realizuoti savo pačius netikėčiausius projektus, kurie atneš puikų materialinį atlygį.

Metų viduryje šio zodiako atstovai susidomės galimybe praplėsti savo akiratį, įgyti naujų žinių. Taigi išmokę naujo dalyko ar amato, labai tikėtina, netrukus imsitės tos krypties veiklos.

Žvaigždės žada sėkmę įvairiuose projektuose.

Meilė

Ugninė Beždžionė meilės fronte Vandeniams žada ramybę. Nebus jokių beprotiškų žygių meilės paieškose. Vieniši Vandeniai 2016 metais jausis kažkiek nepasitikintys savo jėgomis, gal kažkiek sutrikę. Taip bus dėl to, jog sutiksite savo kelyje žmogų, kurį bus sunku suprasti. Esate labai žingeidus žmogus ir jus domina viskas, kas nesuprantama ir nepaaiškinama. Todėl visomis išgalėmis mėginsite suprasti sutiktąją pakeleivį.

Žvaigždės sako, jog jus sujungs meilės jausmas. Tačiau dėl to nesijausite sutrikę. Priešingai. Jus valdys aiškumas ir realus suvokimas, kad tai jūsų žmogus. Esate labai įžvalgus ir pastebėsite visas charakterio smulkmenas. Todėl jūsų žingsnis bus gerai pasvertas.

Karjera

Ateinančiais metais šio zodiako atstovai jausis pasitikintys savo jėgomis, todėl jiems puikiai pavyks pasiekti svajonių. Darbe ir karjeroje tiesiog gausite rezultatus  investicijų į savo darbą. Jei norite įgyvendinti kažkokį sumanymą, tai labai tikėtina, jog pasieksite užsibrėžto tikslo, o rezultatai tikrai bus džiuginantys.

Bendrai, visų metų bėgyje jums puikiai seksis viskas, ko tik imsitės. Todėl yra didelė tikimybė, kad jūsų pasiekimus tikrai pastebės vadovybė. Metų gale galėsite džiaugtis aukštesniu postu. Tikėtina, jog jums pasiūlys vadovaujantį darbą. Arba metų gale sulauksite materialinio atlygio.

Tie, kas užsiima savo asmenine veikla ar verslu, galimos naudingos sutartys, kurios praplės jūsų finansines galimybes.

Sveikata

2016 metų pradžioje Vandenio zodiako ženklo atstovai jausis iš tiesų puikiai. Jokių kvėpavimo takų negalavimų ar peršalimo simptomų nepatirsite. Galėsite mėgautis puikia nuotaika ir stipria sveikata iki pavasario.

Jau nuo metų vidurio gali pasireikšti tam tikri negalavimai. Labiau tai išryškės tiems zodiako atstovams, kurie turi svorio problemų. Turėtumėte imtis rimtų priemonių. Tai rimta problema, kuri gali turėti atitinkamas komplikacijas. Tai cukrinis diabetas, sąnariu skausmai, stuburo ir kaulų problemos.

Verta kreiptis pagalbos į šios srities  specialistą. Dietologas padės jums stabilizuoti padėtį, atrasti tinkamiausią sprendimą.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.