Astrologinė 2016 metų prognozė Skorpionui

skorpionasUgninės Beždžionės metai giliesiems ir paslaptingiesiems zodiako atstovams žada daugiausiai permainų asmeniniuose santykiuose. Pokyčiai gali būti kažkiek netikėti, nors iš dalies patys suprantate, jog gyvenime niekas nevyksta be priežasties. Tai metas prisiminti savo šaknis: tėvus, giminaičius. Pasistenkite kuo daugiau laiko praleisti su savo tėvais, aplankykite seniai matytus giminaičius. Tai šaknys, iš kurių kilote, tai jūsų istoijos dalis.

2016 metai tinkamiausi šeimyninių santykių tvirtinimui. Karjera, profesiniai pasiekimai bus mažiau svarbūs ir akcentuojami metų globėjos.

Žvaigždės nurodo, jog jau metų pradžioje išgyvensite santykių aiškinimąsi. Tai bus sudėtingas laikas. Turite suvokti, kad išorinės problemos ir nesėkmės tėra jūsų vidinių problemų atspindys. Todėl pradėkite nuo savęs.

Meilė

2016 metai Skorpionams žada kraštutinumus meilės reikaluose. Reikalas toks, kad šio zodiako ženklo atstovai yra dideli savininkai ir linkę lyderiauti santykiuose. Jie siekia dominuoti ir kontroliuoti situaciją ir savo partnerį. Tačiau jų pačių požiūris į santykius gali jiems pridaryti bėdos. Tiesiog esate iš tų, kuriems fizinė neištikimybė yra priimta ir normali gyvenimo norma.  Tai susiję su tuo, jog šio zodiako atstovai labiau nei kiti yra linkę nuklysti į meilės avantiūras.

Dėl šios priežasties 2016 metais gali nutrūkti ilgai besitęsiantys santykiai. Skorpionai nenorės prisiimti atsakomybės už savo poelgius, todėl rizikuos likti be nieko.

Vieniši zodiako atstovai mėgausis romanais, kurie prasidėję netikėtai, taip ir baigsis. Todėl neverta puoselėti iliuzijų apie laimingą pabaigą. 2016 metai jums skirti kitiems gyvenimo projektams 🙂

Karjera

Karjeros sritis Ugninės beždžionės metais iš jūsų pareikalaus atsakomybės, rimtumo ir pareigingumo. Reikšmingų įvykių metų globėja nežada, tiesiog darbinė atmosfera bus rami ir stabili. Žvaigždės nurodo, jog kai kurie zodiako atstovai gali sulaukti viliojančių finansinių pasiūlymų. Gerai tai apgalvokite, įvertinkite galimą riziką. Gali būti, jog teisingiausia strategija – atsisakyti.

Skorpionams gali kilti noras pakeisti profesinę ar darbo kryptį. Metų globėja Beždžionė skatins jus ieškoti naujovių,  įdomi ir patraukli  profesinė veikla būtų naudinga.

2016 metais prasminga pasikliauti tik savo jėgomis.

Sveikata

Artėjantys metai Skorpionams nežada rimtų sveikatos sutrikimų. Jeigu susergate, gebate greitai atstatyti jėgas. Tiesiog taip yra dėl to, jog vienas iš simbolinių šio zodiako ženklo prasmių yra regeneracija.

Metų bėgyje, kintant orams, kaip ir visi kiti galite peršalti ar susirgti virusinės kilmės kvėpavimo takų susirgimais. Tik jums tai menka problema, pasveikti gebate išties labai greitai. Tai tokios smulkmenas nevadinate rimtomis.

Jei patirsite rimtų negalavimų, tai jie bus ne fizinės, o emocinės kilmės. Atkreipkite į juos dėmesį. Ignoravimas gali turėti rimtų ir ilgalaikių pasėkmių. Pagarba kūnui taip pat svarbu.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas jus paveiks asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.