mergelė

Astrologinė 2016 metų prognozė Mergelei

Ugninės Beždžionės metais Mergelės bus pačios laimingiausios, sėkmingiausios. Patirsite iš tiesų daug permainų, gyvenimas atsiųs daug naujų galimybių, kurios stipriai įtakos jūsų tolimesnį gyvenimą gerąja prasme. Pokyčiai palies visas gyvenimo sritis, todėl išskirti svarbiausią ir sėkmingiausią būtų

Patirsite profesinę sėkmę, kurios dėka padidės jūsų pajamos. Asmeninis gyvenimas turės ne vieną galimybę pakrypti visai kita vaga, nei buvo iki šiol. Žodžiu, Ugninė Beždžionė jums paruošė daug staigmenų ir malonių siurprizų.

Tačiau tai nereiškia, jog nereiks įdėti pastangų. Žvaigždės nurodo, kad didžiausia sėkmė galima tuomet, kai pasitelksite racionalų protą, realistinį situacijos vertinimą, bei pademonstruosite konstruktyvumą ir koncentraciją.

Meilė

Mergelės 2016 metais turės labai daug įvairių rūpesčių ir reikalų. Dėl šios priežasties meilės ir santuokos reikalai bus kažkiek užmiršti arba atidėti. Taigi, tikėtis ryškių permainų lyg ir neverta. Santuokoje esančios Mergelės gali stiprai atitolti nuo savo antrųjų pusių. Tai paveiks santykius negatyvia prasme. Juk artimas žmogus laukia iš jūsų dėmesio, palaikymo, malonių emocijų. Jūs tiesiog tam neturėsite nei noro, nei laisvo laiko. Žodžiu, gyvenatys su Mergelėmis turėtų išsiugdyti kantrybę ir išlikti ramūs, kol jų partneriai kovoja už vietą po saule.

Vieniši zodiako atstovai , kaip žinia, yra labai reiklūs šalia esantiems, o antrajai pusei ypač. Labai aukšti reikalavimai gali ir vėl sutrukdyti kuriant ilgalaikius santykius. Nes Ugninė Beždžionė jų tikrai yra paruošusi.

Karjera

Ugninės Beždžionės metai  pateiks nemažai staigmenų profesinėje, darbo, karjeros srityje. Staigmenos bus pačios įvairiausios. Tačiau, kad jų pasiektumėte reiks nemažai laiko skirti darbui. Tam išnudosite didžiąją savo jėgų dalį, todėl rezultatai duos vaisius.

Metų globėja Beždžionė jums pataria pasikliauti tik savo jėgomis ir realiais faktais. Prieš priimdami sprendimą viską gerai apgalvokite, venkite skubotų sprendimų, pasikliaukite tik savimi. Tik jūs patys žinote, ko jums konkrečiai reikia ir ko siekiate.

Antroje metų pusėje, vasarą, galite išgyventi įtampą ir konfliktus. Tai bus susiję su jūsų veiklos partneriais. Jei pasiduosite emocijoms, leisitės į niekur nevedančius konfliktus, rizikuosite viską prarasti.

Sveikata

Mergelės priklauso tiems zodiako ženklams, kurie ypač rūpinasi savo sveikata. Todėl susirgimai ir įvairūs negalavimai jus dažniau aplenkia. Ne išimtis ir šie, Ugninės beždžionės metai. Panašu, jog sveikatos būklė bus gera. Turintys įsisenėjusių chroniškų susirgimų 2016 metais turės galimybių pasveikti visiškai.

Didžiausia problema ir kliūtis jūsų sveikatai gali iškilti dėl padidėjusio apetito. Maistas rodysis skanus, kaip niekada anksčiau, o ir kiekiai, kuriuos dėsite į lėkštę gerokai išaugs. Todėl skrupulingosios Mergelės turės progų padidinti savo kūno apimtis, priaugti nereikalingų kilogramų.

Taigi, saikingumas, mažesnis maisto kaloringumas – tai , ko reiktų laikytis Ugninės Beždžionės metais.

Metų pabaigoje, nuo didelių darbo apimčių ir intensyvumo, galite patirti išsekimą. Tuomet svarbu pasiimti trumpas atostogas ar savaitgaliui nuvykti į sanatoriją. Ten puikiai pailsėsite ir atgausite jėgas jums maloniausiu būdu.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

4 komentarų prie Astrologinė 2016 metų prognozė Mergelei
  1. Birutė Atsakyti

    Ačiū labai 🙂 Nusimato labai geri 2016 metai, o kaip asmeniškai man?

    • Astrologė Rasa Atsakyti

      kaip seksis jums asmeniškai nurodytų asmeninė prognozė 2016 metams 🙂

  2. Nerijus Atsakyti

    Sveiki, kur kreiptis, kad sudarytu asmenini horoskopa 2016m. Ir aisku kiek apytiksliai tai kainuoja?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.