avinas

Astrologinė 2016 metų prognozė Avinui

Ugninės Beždžionės metais jūs būsite tikri numylėtiniai. Jei išsaugosite savyje kovotojo dvasią, tai ateinančiuose metuose jums nebus jokių trukdžių ir neįveikiamų barjerų.

Labai svarbu išmokti būti praktiškais ir viską gerai apgalvoti. Planuokite savo veiksmus, sudarykite metams instrukciją, veiklos planą  – tai padės iš 2016 metų išspausti maksimumą naudos.

Meilė

Pirmoje 2016 metų pusėje jausite tikrą pakylėjimą meilės reikaluose. Flirtuosite, žavėsite, viliosite. Spinduliuosite pasitikėjimą savimi, seksualumą ir žavesį. Labai tikėtina, jog galite visiškai pasinerti į meilės ir romantikos jūrą, pamiršdami kitus reikalus.

Aplinkiniai jumis žavėsis. Žvaigždės sako, jog metai jus nustebins dovanų gausa, kurių sulauksite iš savo mylimųjų ir gerbėjų. Išlaikykite jums būdingą ryškumą, energingumą ir drasą. Šios savybės būtinos, jei norite  Ugninės Beždžionės metais sutikti savo gyvenimui partnerį.

Antroje 2016 metų pusėje žadamos santykių problemos.  Šeimos poros gali išgyventi santykių krizę. Jos priežastimi, tikėtina, bus nesusikalbėjimas ar neištikimybė. Kadangi pagundų meilės žygiams tikrai bus, atsispirti gali būti iš tiesų sunku.

Karjera

Metai bus palankūs darbui ir karjerai. Turėsite galimybę pakeisti darbą į geresnį. Ugninė Beždžionė jums pasiūlys daug naujų ir palankių karjeros perspektyvų.

Kadangi metų sėkmę lems kontaktai, komunikacija ir žinios, tai 2016 metais aktyvus bendravimas bus net labai rekomenduotinas ir naudingas. Tikėtina, jog užmegsite daug naudingų pažinčių, susipažinsite su žmonėmis, kurie jums pasitarnaus ateityje. Darbe teks ne tik daug bendrauti, dalintis žiniomis, tačiau ir važinėti darbo reikalais. Jums tai patiks, nes darbe atsiras daugiau veiksmo ir energijos. Vistik planuokite savo darbus. Tokiu būdu išvengsite sumaišties ir viską atliksite laiku.

Nuo metų vidurio atsargiau dalinkite pažadus, nes gali būti sunku juos tęsėti. Darykite tuos darbus, kurie yra jūsų kompetencijos ribose. Kitu atveju tapsite žmonėmis, kurie tik gerai galvoja apie save, tačiau jų darbai rodo ką kitą.

Geri darbuotojai sulauks vadovybės paskatinimo ir pagyrų.

Sveikata

Metus pradėsite puikiai nusiteikę. Žvalūs ir fiziškai stiprūs. Lengvai įveiksite visus žiemos peršalimo ir gripo pavojus.

Nuo didelio darbo krūvio ir protinio darbo gali persitempti jūsų nervų sistema. Jei pajusite dirglumą, sustiprėjusį nervingumą ar sutrikusią miego kokybę, būtinai skirkite dieną poilsiui. Ugninės beždžionės metais jūsų organizmas greit atstatys jėgas per trumpą laiką.

Turintiems įsisenėjusių, chroniškų susirgimų gali tekti atlikti gydymo kursą arba pasirūpinti profilaktinėmis priemonėmis.

Vasarą  gali pasireikšti psichologinės sveikatos problemos. Galvos skausmas ar svaigimas, nemiga arba virškinimo sistemos sutrikimai. Tai lengvai išspręsite peržiūrėję savo mitybos racioną. Juk esate iš tų žmonių, kurie nesureikšmina mitybos, dažni linkę kimšti bet ką ir greitai.

Metų pabaigoje gali nusilpti imuninė sistema. Dėl to kvėpavimo takų ligos neišvengiamos. Kai kurie Avinai net persirgs plaučių uždegimu ar bronchitu. Rūpinkitės savo sveikata, nes kitu atveju minėtos ligos baigsis komplikacijomis ar chroniška ligos forma.

Primenu, jog tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip žvaigždės įtakos jus asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.